B billigg New Member 22 Април 2013 #1 как мога да променя УРЛ-то wp-admin например с "adm" ....изчетох десетки варианти в интернет и нито един не тръгна версия на WP която ползвам 3.5.1 пробвах с "Better WP Security" и нещо забива някакъв работещ наистина вариант ?! Последно редактирано: 22 Април 2013
как мога да променя УРЛ-то wp-admin например с "adm" ....изчетох десетки варианти в интернет и нито един не тръгна версия на WP която ползвам 3.5.1 пробвах с "Better WP Security" и нещо забива някакъв работещ наистина вариант ?!
Miss Klassnaya Active Member 22 Април 2013 #2 От: как да сменя УРЛ-то WP-admin Това е. Последно редактирано: 22 Април 2013
B billigg New Member 22 Април 2013 #3 От: как да сменя УРЛ-то WP-admin благодаря, ...ще го пробвам, ...въпреки че ми се иска ръчно да го направя (без допълнителни плъгини - но ще го пробвам) Miss Klassnaya каза: Това е. Увеличете...
От: как да сменя УРЛ-то WP-admin благодаря, ...ще го пробвам, ...въпреки че ми се иска ръчно да го направя (без допълнителни плъгини - но ще го пробвам) Miss Klassnaya каза: Това е. Увеличете...
Devastion New Member 22 Април 2013 #4 От: как да сменя УРЛ-то WP-admin С .htaccess става. След 20-30 минути ще си редактирам мнението и ще ти споделя кода. Просто променяш URL адреса с .htaccess и като дадат wp-admin ще им дава 403 page.
От: как да сменя УРЛ-то WP-admin С .htaccess става. След 20-30 минути ще си редактирам мнението и ще ти споделя кода. Просто променяш URL адреса с .htaccess и като дадат wp-admin ще им дава 403 page.
Miss Klassnaya Active Member 22 Април 2013 #5 От: как да сменя УРЛ-то WP-admin А, да. Ето го и кода: Код: RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/(login/|login)$ RewriteRule .* /wp-login.php/?hex=true [NC,L] Това ще го промени на /login. Ако искаш нещо друго, го смени.
От: как да сменя УРЛ-то WP-admin А, да. Ето го и кода: Код: RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/(login/|login)$ RewriteRule .* /wp-login.php/?hex=true [NC,L] Това ще го промени на /login. Ако искаш нещо друго, го смени.
Kohorta Active Member 22 Април 2013 #6 От: как да сменя УРЛ-то WP-admin Не знам какво ти забива с Better WP Security. Но с този плъгин става за секунди + още доста полезни неща от него.
От: как да сменя УРЛ-то WP-admin Не знам какво ти забива с Better WP Security. Но с този плъгин става за секунди + още доста полезни неща от него.