happyslacker
New Member
Copeac.com каза:PLEASE NOTE:
We will only accept publishers into the COPEAC Network who contact us via telephone.
International Applicants may email the Affiliate Approvals Group at: [email protected]
Please Include in Your Email:
• Country of residence and telephone number at which we may contact you
• How long you have been doing affiliate marketing
• Copy of your passport or government issued ID
Also include screen shots of:
• Campaigns you have run
• Advertiser or network that paid you for the sales generated from your traffic
Приемат само афилиейти, които се свържат с тях по телефона?
Телефон? Това не беше ли едно онова изобретение на Александър Бел от 1876 година?
Изискването им да се ползва изобретение от преди 134 години при положение, че електронната поща се ползва масово още от края на миналия век ми се струва несериозно. Ако бяха някоя фирма за търговия с домати, работниците на която са пенсионери и не знаят от къде се включва компютъра е разбираемо да изискват обаждане по телефона. Обаче за фирма, която се занимава основно с маркетинг в Интернет, подобно изискване е направо безумно.
Копие от паспорта?
От къде на къде ще си давам паспорта на някаква съмнителна фирма и то по електронната поща без да са ми дали предварително своя публичен OpenPGP ключ (такъв няма да дадат, защото нямат; ако имаха щеше да е обявен на сайта им)?
Дори и да имаха публичен OpenPGP ключ пак не бих си дал паспорта на някаква съмнителна фирма, която посредничи в продажбата на реклама на сайтове, в които се продават хранителни добавки за уголемяване на пениса (според някои източници не съществува научно доказан и безопасен метод за увеличаване на пениса, а в техните сайтове обещават безопасно уголемяване на пениса - сами си правете изводите за това колко са коректни).
Снимки на екрана с подробности за получените плащания и за какво точно са получени тези плащания.
А те ще ми дадат ли копие от годишните си финансови отчети? А достъп до статистиките си за конверсията на различни продукти? Защо да им давам информация, която съм набавил с множество проби/грешки наготово и безплатно?
Заради такива глупави изисквания и ограничения фирми като Copeac губят пари. Защото много хора биха се отказали да работят с тях след като прочетат безумните им изисквания.