От скоро имам малък онлайн магазин със 100тина продукта. Все още печалбата не е голяма и се занимавам с него междудругото. Продуктите са ми на консигнация и нямам опис на наличностите. Производителя разчита на мен, колкото му кажа че съм продал, толкова плащам.
Поръчките идват:
До тук добре. Нямам забавени поръчки, клиентите доволни, но на края на месеца искам да си направя някаква ревизия, какво и колко съм продал и става почти невъзможно!
Дайте съвет, как работите вие? Интересува ме най-вече за поръчките извън шопинг системата. Да правя ли аз поръчките, за да ги има в базата или има някакъв по-бърз и лесен начин да си записвам всяка поръчка?
Поръчките идват:
- От ситемата (WooCommerce)
- Телефона
- Месинджър
До тук добре. Нямам забавени поръчки, клиентите доволни, но на края на месеца искам да си направя някаква ревизия, какво и колко съм продал и става почти невъзможно!
Дайте съвет, как работите вие? Интересува ме най-вече за поръчките извън шопинг системата. Да правя ли аз поръчките, за да ги има в базата или има някакъв по-бърз и лесен начин да си записвам всяка поръчка?
Последно редактирано: