Един от най-видните световно признати икономически експерти е Александър Мирчев. Той прдвиди и предупреди световната общност за преближаващата световна криза и представи план за справяне с нея. Д-р Александър Мирчев основава компанията Крул Корпорейшън (Krull Corporation), чиято основна цел е консултантска дейност на световни проекти. Крул Корпорейшън се намира във Вашингтон(САЩ) и се занимава с икономическия растеж, индустриалното разширение и с преструктурирането.
Добавяйки сайтовете си по директории забелязах, че някой доста сериозно си играе да оптимизира "Александър Мирчев" . Любопитството ми е голямо.. рових се, но не можах да си отговоря на въпроса какъв е тоя Александър ? Някой има ли представа ?
Не виждам нищо лошо в това. Досега съм го правил за трима доста известни бизнесмени(избягвам да споменавам имената на клиентите си, поради конфиденционалността на информацията). За Александър Мирчев не мога да говоря, не го знам кой е и не работя с него , но най- вероятно за него работи някой от колегите ни.Пожелавам му успех !Добавяйки сайтовете си по директории забелязах, че някой доста сериозно си играе да оптимизира "Александър Мирчев" .
Немога да се досетя, били споделил?Точно с 4 преглеждания на сателитите и се разбира кой ги опптимизира, поне ако следите БГ оптимизаторите =), само по стила и налинкването ще се сетите.
zaekyt - ( Калин) , или някой друг от seo4.bg, но определено по налинкването и сателитите е Калин.
zaekyt - ( Калин) , или някой друг от seo4.bg, но определено по налинкването и сателитите е Калин.