M myclicks New Member 14 Февруари 2012 #1 Здравейте, купувам активирани Adwords акаунти или стари акаунти със добра история. Под активирани разбирам акаунти с вървяща кампания без значение, какъв е домейна. плащания чрез пейпал
Здравейте, купувам активирани Adwords акаунти или стари акаунти със добра история. Под активирани разбирам акаунти с вървяща кампания без значение, какъв е домейна. плащания чрез пейпал
Maverick Well-Known Member 14 Февруари 2012 #2 От: купувам активирани Adwords акаунти или стари акаунти със добра история а пари искаш ли да има в тях?
От: купувам активирани Adwords акаунти или стари акаунти със добра история а пари искаш ли да има в тях?
M myclicks New Member 14 Февруари 2012 #3 От: купувам активирани Adwords акаунти или стари акаунти със добра история по възможност, да. предполагам говориме за пари от ваучери?
От: купувам активирани Adwords акаунти или стари акаунти със добра история по възможност, да. предполагам говориме за пари от ваучери?
Maverick Well-Known Member 15 Февруари 2012 #4 От: купувам активирани Adwords акаунти или стари акаунти със добра история Да, за това говоря. Тъй като аз мога да дам такъв акаунт, интересно ми е само защо искаш да има въртяща кампания.
От: купувам активирани Adwords акаунти или стари акаунти със добра история Да, за това говоря. Тъй като аз мога да дам такъв акаунт, интересно ми е само защо искаш да има въртяща кампания.