Така и трябва Като почнете да си плащате, като попове на митница, няма да задавате въпроса - ама що това струва еди си колко в алиекспрес-а, а при вас е по-скъпо.От 20юли има някаква нова вътрешна политика в митниците (явно искат да понапълнят бюджета) и почти всяка подобна техника дори и писана 17$ се задържа в митницата и искат да докажеш реалната и стойност с платежно и снимки от сайта .... Най - добре изчакай да отмине тая акция или се приготви и за тази възможност.
Аз си плащам мито и ддс, като внасям нещо. Ако ти не го правиш, тогава подбиваш цените на тези, които действат според законите на тая държава.Колега и аз препродавам стоки , но сам се сещаш че това ще вдигне още повече цените на техните стоки за бг потребител .
@redrum ако намеря легален начин да внасям телефони с марката "xiaomi" не ми е проблем да си плащам ддс ...но все още не съм намерил )
Проблема с тази марка е че няма официален внос извън Китай и Индия заради патентни проблеми и нзн дали няма да е проблем да се внасят легално тук .
Ами проучи и ги внасяй легално, като си пич. Като се правиш на луд и мамиш, не очаквай някой да ти съчувства.Проблема с тази марка е че няма официален внос извън Китай и Индия заради патентни проблеми и нзн дали няма да е проблем да се внасят легално тук .