къде е най удачно да сложа H1 или H2 tag на сайта ми

miraco

Member
Здравейте, даите ми съвет къде е най удачно да сложа H1 или H2 tag на сайта ми,ако може визуално да ми го напишете...Това е сайта ggconstruct.com

От: Съвет за H1 за начинаещ...

От бутона става ясно потребителя на коя страница се намира. Премахни гадната тъмносива лентичка, която се намира под бутоните и отново показва къде се намираме. Може там да поставиш H1, може и в началото на публикацията. Пробвай и виж как ще е по-добре.

Ориентирай се h1 тагът ти да е някъде, където ще съдържа ключови думи. Той трябва да е само един на страница. След title тага, това е най-важният on-page елемент (тъй като при липсата на title Google гледа за h1).
H2, H3 и така нататък са с много по-малка тежест и вече е въпрос на лична преценка къде ще ги сложиш и какво ще има в тях.

Тага h1 трябва да се използва само веднъж на страницата, от особено важно значение е тага h1 да стой преди всички Hn тагове. В тага h1 трябва да е затворена същата ключова дума като тага <title> :)

хм, виждал съм страници с няколко даже над 5 H1 тага, някой има ли наблюдение какъв е резултата от подобни шмекерии?

Има ли проблем ако title е сухо строителство и преградни стени...а в h1 съм написал, сухо строителство и двоен под..

хм, виждал съм страници с няколко даже над 5 H1 тага, някой има ли наблюдение какъв е резултата от подобни шмекерии?
Наизуст говоря тук, понеже не съм тествал, но най-логично ми изглежда само първият да се взима предвид.

Има ли проблем ако title е сухо строителство и преградни стени...а в h1 съм написал, сухо строителство и двоен под..
Не, няма проблем, екстра е.

И аз четох по форумите че не е желателно на страница да се поставя повече от един h1..имало шанс чичко Гугъл ако те хване да си понесеш наказание...е ако те хване де...

Наказание едва ли, понеже с много малко код се игнорират всички следващи h1 - Гугъл не наказват за щяло и нещяло, понеже почти всеки сайт е в някакво нарушение.
Според мен просто няма да ти ги зачете.

Слагаш един Н1 и вече може 2-3 Н2 и тн. За другите мисля, че няма проблеми да са повече, но стига да имаш място. Може Накрая на публикацията в страницата да добавиш Н2 2-3 бр. то ще стане все едно си предоставил линк ама нищо ще линкнеш към друга твоя страница. Някакви такива врътки може...

Освен че е препоръчително само един h1, е и препоръчително H-структурата ти да е правилна.
Демек да е :
H1
H2
H2
H3
H3
H3
H2
H3

А не така:
H2
H2