исках да прочета нещо, отварям и кво - некакъв си уЙнър.бг - тия луди ли са бе, какво направиха с хубавия сайт и форумец?
някакви са ги купили гледам долу, кви са тия НЕГ и кво са направили с форума
Отваря ми и сайта и форума в момента, какъв е проблема?
да, не съм се сетил че е заради мачаСигурно заради мача. А на колко години сте, че четете там, този форум умря преди няколко години
И аз чета по същата причина, отвреме на време и авто справочника има инт. теми. Кой форум да четем ? Дрифтингбг ?да, не съм се сетил че е заради мача
аз търся да си купя някаква бричка, та затова преглеждам обявите, понеже от горубляне и дупница повече не купувам
аз търся да си купя някаква бричка, та затова преглеждам обявите, понеже от горубляне и дупница повече не купувам
мхаха, имах вземане даване с хора от дупница, ако това са хора, едно време и съм виждал и чувал какви са колите там даже съм имал "късмета" да карам такава кола - имах чувството че е на 1 милиард километра - тропа, трака, друса, мани бегайК'во им е на тия от Дупница я сподели, че аз само от Дойчланд съм си вземал коли(а и една от Варна). Няколко авера си взеха от Дупница коли уж не са се разпаднали още. :wink:
Ти за какъв се имаш, за най-отворения човекоподобен ли?мхаха, имах вземане даване с хора от дупница, ако това са хора, едно време и съм виждал и чувал какви са колите там даже съм имал "късмета" да карам такава кола - имах чувството че е на 1 милиард километра - тропа, трака, друса, мани бегай
айде видя се кой е от дупница.Ти за какъв се имаш, за най-отворения човекоподобен ли?
А относно колата ти - ти да не си карал "Трабант" в едното време? Излиза, че си карал колата на Фред Флинстоун. Айде понамали лъжите.