май го сгафих

petrov321

Well-Known Member
Здравейте,
някой може ли да даде мнение относто :

Купих домейн преди няма и месец, сложих 5-6 статии (не са копирани!)
събмитнах главният линк в 30-тина соц. мрежи

размених няколко линка със сайтове, както и купих 2-3

публикувал съм и 2-3 статии в блогове (с линкове в нея към моя сайт)

сайта бързо се появи на първа страница, но от вчера е на трета. :(

Има ли оправия ? и ако може да ми кажете какво и кога да правя ...

Според мен - не трябваше да бързам толкова...

Според Вас ?

Мерси предварително

От: май го сгафих

Спрял си да добавяш ново съдържание. Не става така.

От: Re: май го сгафих

Спрял си да добавяш ново съдържание. Не става така.

сайта е на 2 седмици, има 6 статии по 500-600 думи..

колко често да добавям?

Попринцип гугъл дава начален тласък на новите сайтове и после си ги връща на място. Нищо не си сгафил. Продължавай с линк билдинга и добавяй съдържание.

хмм, а дали ще е трудно да се върне поне на първа страница ?

От: Re: май го сгафих

а дали поне малко от "проблема" не се дължи на това, че за седмица и нещо се появиха много връзки към сайта ? Даже от сайтове с висок ПР, а моя е с 0

Под много гореизброените ли имаш предвид ?

еми даа: 2-3 линка събмитнати в соц. мрежи, няколко статии в блогове с висок ПР, блог коментари, размяна и купуване на линкове.

какво, това не се ли считат много за нов сайт ?

еми даа: 2-3 линка събмитнати в соц. мрежи, няколко статии в блогове с висок ПР, блог коментари, размяна и купуване на линкове.

какво, това не се ли считат много за нов сайт ?
Не. Почти съм 100% сигурен, че няма да имаш проблем от това :)

Пускай ново съдържание. Колкото повече съдържание, и колкото по-често го пускаш в сайта, толкова по-добре ще ти се ранква сайта :)
Също така като пускаш ново съдържание, може да си го пускаш в няколко социални мрежички :)

Понеже нали вече "пандата" дебни, и.. затова така се получава със съдържанието :)

Успех със сайта! :)

Под много се разбират хиляди линкове. Примерно хващат SB и пускат ликове директно към главния сайт. А ти с 20 линка от какво се притесняваш? Всеки нов сайт е така.

Под много се разбират хиляди линкове. Примерно хващат SB и пускат ликове директно към главния сайт. А ти с 20 линка от какво се притесняваш? Всеки нов сайт е така.

Добре, мерси.

Внимавай с новите статии Г. е като малко дете научиш ли го да му добавяш съдържание ще те юрка нонстоп. Ако сайта е такъв че не мислиш да му добавяш редовно съдържание по добре наблегни на линкбилдинга.

Внимавай с новите статии Г. е като малко дете научиш ли го да му добавяш съдържание ще те юрка нонстоп. Ако сайта е такъв че не мислиш да му добавяш редовно съдържание по добре наблегни на линкбилдинга.

сайта е такъв, че дори и да искам не може всеки ден да добавям нови статии, само тогава когато излезе нещо ново, или някаква новина

Тогава пусни една статийка и наблягай на линк билдинга

Горе