N neutron New Member 26 Декември 2009 #1 имам два сайта. и в двата съм им раменил банери в единия съм сложил банер на другия.... но, в тиксо брояча не показва нито една реферация от нито и един от двата сайта ... защо е така ? пфф..
имам два сайта. и в двата съм им раменил банери в единия съм сложил банер на другия.... но, в тиксо брояча не показва нито една реферация от нито и един от двата сайта ... защо е така ? пфф..
Pesho1978 Well-Known Member 26 Декември 2009 #2 От: много странен проблем Еми хорицата не цъкат по банера ти
BullBlogger New Member 26 Декември 2009 #3 От: много странен проблем ще ти се отчете след като някои реално ползва банера за да отиде от единия в другия ти саит. само пускането на линковете нищо не значи.
От: много странен проблем ще ти се отчете след като някои реално ползва банера за да отиде от единия в другия ти саит. само пускането на линковете нищо не значи.
N neutron New Member 26 Декември 2009 #4 От: много странен проблем MacTeP каза: Еми хорицата не цъкат по банера ти Увеличете... аз не съм ли човек :lol: BullBlogger каза: ще ти се отчете след като някои реално ползва банера за да отиде от единия в другия ти саит. само пускането на линковете нищо не значи. Увеличете... еми аз не мога ли да го ползвам? кликна върху банера разгледам другия сайт,цъкна тук там... какво повече иска ?
От: много странен проблем MacTeP каза: Еми хорицата не цъкат по банера ти Увеличете... аз не съм ли човек :lol: BullBlogger каза: ще ти се отчете след като някои реално ползва банера за да отиде от единия в другия ти саит. само пускането на линковете нищо не значи. Увеличете... еми аз не мога ли да го ползвам? кликна върху банера разгледам другия сайт,цъкна тук там... какво повече иска ?
Pesho1978 Well-Known Member 26 Декември 2009 #5 От: От: много странен проблем neutron каза: аз не съм ли човек :lol: Увеличете... Теб може да не те брои, ба ли го. Дай линк да разцъкам аз и да видиш. И без това ми е супер скучно в момента, поне да видим къде е проблема
От: От: много странен проблем neutron каза: аз не съм ли човек :lol: Увеличете... Теб може да не те брои, ба ли го. Дай линк да разцъкам аз и да видиш. И без това ми е супер скучно в момента, поне да видим къде е проблема