Някои начинаещ които чете форума мисля че би трябвало за 2-3 месеца да спретне първите сайтове блогове
които да му докарат $$$ на месец след това според желанието и възможностите и мотивацията да ги разширавя тези възжмозности ...
аз си мисля че реално доста стигат само до регисрацията и така и не правят първите крачки... след това един голям процент се отказват съвсем на косъм от първите малки успехи след няколко месечни усилия докато се събере достаъчно таргетиран трафик за да има продажби... а при програмите на клик е по лесно щото центовете се натрупват леко полеко и изглежда много по приемливо...
Хахаха, дано не изглежда, че нагласено си говорим. Но при таргетиран трафик, който има форума се очаква поне 50%+ да продават. Както от форума на майките, се очаква поне над 50% да родят, а другите да се очакват или да мечтаят за това.
Мотивацията идва предимно и с поущрение, това се отнася и за бизнеса. За това като дойде някои да те рекеира от НАП, ХТИ, Мутрите и какви ли не анимациони актьори, ти пада мотивацията и се отказваш. Един приятел отворил малко павилионче за цигари и алкохол на не много лошо място и тия изроди го фалираха за 2 месеца, примпложение, че си е сметнал 3месечния (в някои случай 6месечния) период, в който не се очаква да си на печалба - даже да си на загиба. И обратното е в сила, когато продадеп или теглиш четата и видиш, че си с добра чиста печалба - това е добра мотивация.
Не само стигат бате го регистрация, но малко се опитват даже да разберат за какво става дума, с идеята, че ако не е на готово, няма смисъл.
Сори, но има и такива и не са малко.
И голям %, както каза се отказва точно преди първата продажба, която би им дала мотивация да продължат. Но търпението е добродетел и тези, които са остискали, все още го правят, или поне голяма част от тях. И това за клик е потвържение на горното ми мнение - ако не е лесно, няма смисъл.
Това е както при хората, така се отняся за бизнеса - защото бизнесът се състои от хората, които го движат. Все пак примерите не са случайни.