не съм индексиран..

devilx

Well-Known Member
сайта може да видите в подписа ми..Преди 2 месеца имах около 800 индексирани страници, в яхоо също.. а сега ми показва че са 0. къде е грешката защо са паднали..дали не съм объркал мета таговете описания,дайте съвето кое да оправя

От: не съм индексиран..

да не е от файла robots.txt http://betpicks.org/robots.txt
Махни втория ред и го остави така
User-agent: *
Allow: /

Мисля че такава ти е била идеята но нещо си объркал ? Все пак може и да не е само от това !?

Да не отварям друга тема, кажете след колко време гуглето ще ми деиндексира дадени страници, които са премахнати или редактирани преди 2 седмици но продължават да се появявяват на челни места в търсачката.

Има ли трик най-бързо да изчезнат въпросните страници защото създават проблеми за останалото съдържание на сайта

Има ли трик най-бързо да изчезнат въпросните страници защото създават проблеми за останалото съдържание на сайта
Пренасочи ги към съществуващи или към главната. Така ще си решиш проблема най-добре мисля.

оправих роботс.ткст , друг какъв проблем може да има.. и в гоогле уебмастър инструмента съм добавил сайтмап файлове обаче са 4-5 .. не 1 дали може да е проблем

devilx, как е бил роботса ти до сега не знам щото гледам е променен ама за всеки случай ако проблема е бил там сложи само това да има вътре:

User-Agent: *
Disallow:

PS: Сега погледнах нищо ти няма на страниците там са си 466

Последно редактирано:

Горе