От: От: новак съм
Благодаря за отзивите!!
Еми аз успявам да докарам някои др $ от нета но искам нещо по сериозно
. Блоговете ми са ptc-business.blogspot.com за този блог знам, че нямате добро мнение, но както и да е
.Другите ми два са otslabni-byrzo.blogspot.com и apay-ppal.blogspot.com . Относно последния възможно ли е наистина да има ПР 4 :shock: .Моля дайте своите коментари
не искам да те стряскам, но да знаеш, че аз съм един най-критичните тука
Колегите ще го потвърдят
Всъщност бих казал, че съм по-скоро реалист, отколкото критик, но невърмайнд!
Искам да те питам нещо, ама ми отговори честно - вадиш ли нещо от първия блог? Ама кеш.. Да си ги барнал, е тъй в ръцете да са ти стояли париците... Защото преди 3 години по цял ден търсих такива неща и кликах нон стоп и нито стотинка не видях! Та затова ми е интересно. Иначе, аз да ти кажа не съм против тия PPC-та , напротив - те карат стабилни доходи, стига да са твои :Р Т.е ако направиш нещо като bux.to ще взимаш много пари
А ако скам-ваш ще взимаш още повече пари... NVM
Втория блог - добре! Добро име, добър контент, обаче българина няма да повярва на лекарка с китайски фейс и нещо дето пише на чуждестрански (както казва един приятел) , не мислиш ли?
Иначе браво за този блог! Дано ти донесе печалба!
Третият е лишен от всякакъв смисъл според мен... Адсенс или реферали в пейпал и алертпей търсиш чрез него? Не мога да схвана...
Странно е, че такъв блог има PR4, но може би заради тематиката... Не знам.. Един от моите също има ПР4 , но темата му е друга. Ето го
тук.
Това е от мен ! Успехи ти желая, а също така те съветвам в най-скоро време да си спретнеш нов блог или сайт, защото от тия 3те само 2рия може да ти донесе някаква печалба, но конверсията ще е 5 пъти по-слаба отколкото с чуждестранен трафик.