S Scofield Banned 8 Февруари 2012 #1 някой да купува профили в социалната мрежа фейсбук имам 1 с около 500 приятеля ..... темата е тук защото нямам разрешение да публикувам в пазарната страница
някой да купува профили в социалната мрежа фейсбук имам 1 с около 500 приятеля ..... темата е тук защото нямам разрешение да публикувам в пазарната страница
S Scofield Banned 8 Февруари 2012 #3 От: някой да купува профили в соц мрежи? нямам си идея как вървят
VAsk0 Well-Known Member 8 Февруари 2012 #4 От: някой да купува профили в соц мрежи? Прати ми на ЛС профила, колко приятеля има и някаква цена.
W waldes Well-Known Member 8 Февруари 2012 #6 От: някой да купува профили в соц мрежи? Прати ми профила с цена, ако са българи.
VAsk0 Well-Known Member 8 Февруари 2012 #7 От: някой да купува профили в соц мрежи? Аз получих ЛС. Профилът е с 490 приятеля и цената му е 13 лева.
От: някой да купува профили в соц мрежи? Аз получих ЛС. Профилът е с 490 приятеля и цената му е 13 лева.
S Scofield Banned 8 Февруари 2012 #8 От: някой да купува профили в соц мрежи? VAsk0 каза: Аз получих ЛС. Профилът е с 490 приятеля и цената му е 13 лева. Увеличете... моля те не ми разводнявай темите
От: някой да купува профили в соц мрежи? VAsk0 каза: Аз получих ЛС. Профилът е с 490 приятеля и цената му е 13 лева. Увеличете... моля те не ми разводнявай темите
VAsk0 Well-Known Member 8 Февруари 2012 #9 От: някой да купува профили в соц мрежи? Ще я разводнявам! Темата е в Webmaster's Off Topic!
redrum Well-Known Member 8 Февруари 2012 #10 От: някой да купува профили в соц мрежи? Това, което правиш е незаконно. Да не ти почука някой от боп-а на вратата и да ти издърпа ушите :twisted:
От: някой да купува профили в соц мрежи? Това, което правиш е незаконно. Да не ти почука някой от боп-а на вратата и да ти издърпа ушите :twisted:
S Scofield Banned 10 Февруари 2012 #11 От: някой да купува профили в соц мрежи? redrum каза: Това, което правиш е незаконно. Да не ти почука някой от боп-а на вратата и да ти издърпа ушите :twisted: Увеличете... е виждал съм други, които също продават :?
От: някой да купува профили в соц мрежи? redrum каза: Това, което правиш е незаконно. Да не ти почука някой от боп-а на вратата и да ти издърпа ушите :twisted: Увеличете... е виждал съм други, които също продават :?