някой забелязал ли е новото в google

pacata

New Member
Търся си аз по никое време на ноща и какво видях? Оцъклих се!

Поставили са "Коментар", "Повишаване", "Премахване"?:twisted:

Дали нема да ни утрепат?:twisted::twisted::twisted:

Мнение и коментари? Според мен ще се съобразят с мнението на потребителите!

Какво ще е бъдещето на сайтовете и page rank и мястото по време на търсене на сайтовете?

От: някой забелязал ли е новото в google

Търся си аз по никое време на ноща и какво видях? Оцъклих се!

Поставили са "Коментар", "Повишаване", "Премахване"?:twisted:

Дали нема да ни утрепат?:twisted::twisted::twisted:

Мнение и коментари? Според мен ще се съобразят с мнението на потребителите!

Какво ще е бъдещето на сайтовете и page rank и мястото по време на търсене на сайтовете?

Човече, че това съвсем не е ново... при мен излиза от месец и повече...

да аз се чудих от месеце някъде - те скоро ша го напрая гоогле топкласация за сайтове и ша искат смс-си да си гласуваме дева хиените :) много се овълчиха ...

При мен що няма, аз съм назад нещо :shock: Дайте нещо screen да видя и аз:mrgreen:

От: От: някой забелязал ли е новото в google

При мен що няма, аз съм назад нещо :shock: Дайте нещо screen да видя и аз:mrgreen:

Ето ти шот! :) (нещо го сгърчи и не си личи много)

Прикачени файлове

• shot.jpg
    shot.jpg
    26.1 KB · Преглеждания: 42

Щото трябва да си логнат в gmail акаунта или трябва да се казва вече гугъл акаунта,но това е персонално.Все пак ако много хора ти цъкнат хиксчето мисля ще има последици:?

От: От: някой забелязал ли е новото в google

тряа ти е пуснат гугълския тулбар........
или маи не ...

Повярвай ми не е това, защото аз не ползвам тоолбарове... от акаунда е, когато си логнат ти ги покава тия неща, но аз нали не си излизам от каунда и си мисля, че е при всички така...

Скоро се усетих нещо и аз,като четох пост на кулинара.Като си проверявате конкуренцията се логаутвайте от Г акаунта,щото май ги персонализира резултатите по посещенията ви и лъже т.е фаворизира по-посещаваните от вас сайтове. :mad:

Дам това е гоогле персонализирано търсене, трябва да си логнат за да се появи и определено ще оказва ефект(ако вече не оказва) при резултатите.

ако го направят да има значение може да се плаща на хора от птц сайтове да ви кликат на горе и да пишат положителни коментари те и без това са навити да решават по 10 капти за цент :) .... абсолютна мизерия е там....

ОК ВИЖТЕ СЕГА - НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ НАМЕРИ АДЕКВАТЕН ОТГОВОР
Защо при търсенето на site:eek:biavibg.com ми излизат само 5 770 резултата
а всички останали като търсят така им излизат 30 - 40 000 резултата?
де е проблема?

и защо се е случвало на една и съща дума при мен да са ралични намерените отколкото при друг ? примерно при него на 6 място е един саит при мен е друг
НЕ СЪМ ЛОГНАТ В ГООГЛЕ

ако го направят да има значение може да се плаща на хора от птц сайтове да ви кликат на горе и да пишат положителни коментари те и без това са навити да решават по 10 капти за цент .... абсолютна мизерия е там....
е това вече ще е голям филм.Със сигурност вече са стартирали подобни пирамиди :mad:

amoun за site:eek:biavibg.com ми излиза 5700
за obiavibg.com към 35 000

първит сърч е за домейна а вторият и за текст по страниците :)

За разликата в ранкинга има мн възможности другият може да е с Г акунт или Г да е почнал да подрежда първата страница на всеки персонално според посещенията и колко цъкнати стрелкички нагоре има за сайт независимо той има ли Г акаунт или не(надявам се грешна хипотеза) А и нещо друго в най-конкурентните ниши забелязах,че ако рефрешнеш няколко пъти топ 10 се мени в секунди 1вия става трети 3тия пети и т.н.

Аз мислех, че тези функции са за лично персонализиране на резултатите. Според мен не указва влияние на реалното търсене ама не знам пак:)

То представете си аз ако наема 10 индиеца да ми кликат на стрелкичката, трудно ще ме изместите.:D То така ще стане една голяма боза цялата работа:)

Като нищо може да е поредния гаф на Г,както рекламите във видеото ако е така дано поне се усетят бързо при манипулация

Re: От: някой забелязал ли е новото в google

ОК ВИЖТЕ СЕГА - НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ НАМЕРИ АДЕКВАТЕН ОТГОВОР
Защо при търсенето на site:eek:biavibg.com ми излизат само 5 770 резултата
а всички останали като търсят така им излизат 30 - 40 000 резултата?
де е проблема?

и защо се е случвало на една и съща дума при мен да са ралични намерените отколкото при друг ? примерно при него на 6 място е един саит при мен е друг
НЕ СЪМ ЛОГНАТ В ГООГЛЕ

защото гледате в различни дата центрове на гугъл

Горе