онлайн залози - система..

devilx

Well-Known Member
Така имам желание да направя сайт за онлайн залози (виртуален ) и дали има такива системи или накратко да ми обесните каква ще е структурата на сайта, каква база данни, какви неща трябва да свържа че да се получи нещичко.. и да дам пример искам нещо подобно на bet689.com , overbet.net , winner.bg

От: онлайн залози - система..

не съм казал нещо такова, просто казах някаква идея да ми дадете за начало, но също така ако цената не е много ,може да го напишеш..

Преди около 3 месеца търсих същото и най ниското предложение което получих за готова система беше около 300лв

Какви препоръки да ти дадем ние? Наистина се учудвам от такива въпроси :| Защо питате тук и очаквате някой да ви каже? Ако на някой му хрумне някаква супер идея, въобще няма да я сподели с теб, ами бързо-бързо ще се опита да я реализира.

И това не е проблема,а в това ,че даже и структората на базата данни да измислим ние.Не е примерно нещо единично ,а целия сайт.
И ако може безплатно беше в началото после добави "ако не е много пари" не че имам нещо против човека,ама и аз съм нов в програмирането ,но никога не съм писал във форумите напишете ми цял сайт.

Винаги има първи път.

Горе