печелите ли в тази криза?

Sokolov

Banned
Има ли някой от този форум,които печели само от интернет около 4-5 бона на месец!
Колко може да се печели най-много от един сайт?

От: печелите ли в тази криза?

Такива теми бол.От интернета може да се печели много, стига да имаш добри идеи и желание за работа.Тук ако не спечелиш първите дни и се откажеш си провален просто,но с труд,упорство и постоянство човек като нищо може да си заработва доходите, изцяло от интернет бизнеса.

бла бла бла, а доказателства?
не вярвам някой ,който печели 5-6 хилки ще стои по цял ден в форума.Мислим такъв нема изобщо тука!

Последно редактирано:

Колко може да се печели най-много от един сайт?
Попитай счетоводителя на фацебуцето.

По принцип в криза се печели най-много. Ако си находчив! Всички са се снишили, дремят и реват - Кризааааааааааа!

Влез си с далаския профил че ме дразниш така.

Спокойно може да се печели толкова от един сайт.
Сигурен съм че наоколо има хора с такива сайтове :) .
Доказателства няма да ти давам. Дреме ми дали верваш или не.

Ама имай предвид, че такъв сайт обикновено не е просто сайт, ами е цял бизнес.
Демек не може просто да ръгнеш едно блогче или един новинарски сайт, да го напълниш с преразказани статии, :) и да почнат да валят пари..

millionaire.jpg

В такива теми много се изкушавам да цопна шот от адсенса, ама няма да го направя, защото е забранено от правилата:p

От: От: печелите ли в тази криза?

В такива теми много се изкушавам да цопна шот от адсенса, ама няма да го направя, защото е забранено от правилата:p

може да пратиш на лична,кой ша ми чете пощата!

Не пращам. Хората ти казаха, че се печели, печели се за колкото ти стигат въображението и знанията, не повече. Ти ако искаш вярвай. Ако се разровиш, ще видиш, че съм качвал шотове от ХТТПООЛ ... ако го видя къде е ще ти постна него.

Ето, даласе, шота е за един месец от един банер, миналото лято в разгара на най-голямата криза.

Виж файлът 2412

Хората във форума отдавна са се научили да не споделят кой колко печели, защото завистта и мръсните номера са издигнати в изкуство в БГ.

Все пак имай предвид, че "4-5 бона на месец" са реалност за много от хората във форума, но никой няма да ти каже как да го направиш и ти. Трябва да си намериш пътя сам!!!

Хората във форума отдавна са се научили да не споделят кой колко печели, защото завистта и мръсните номера са издигнати в изкуство в БГ.

Все пак имай предвид, че "4-5 бона на месец" са реалност за много от хората във форума, но никой няма да ти каже как да го направиш и ти. Трябва да си намериш пътя сам!!!

Освен това има и нещо, което също е много гадно, ако обявиш цифри. Бездарници и хора без грам креативна мисъл в кухите кратуни правят всичко възможно да ти разкрият проектите за да ги мултиплицират милион пъти. Случвало се е на мен, доколкото си спомням и на теб, а след като Амун обяви, че печели по 5000 USD на месец от сайтове за обяви имаше невиждан до тогава бум на такива сайтове. Затова най-добре да си траеш наистина и това е... пък който иска да не вярва.

Освен това има и нещо, което също е много гадно, ако обявиш цифри. Бездарници и хора без грам креативна мисъл в кухите кратуни правят всичко възможно да ти разкрият проектите за да ги мултиплицират милион пъти. Случвало се е на мен, доколкото си спомням и на теб, а след като Амун обяви, че печели по 5000 USD на месец от сайтове за обяви имаше невиждан до тогава бум на такива сайтове. Затова най-добре да си траеш наистина и това е... пък който иска да не вярва.

Според мен това е само тук в БГ. В чуждите форуми хората споделят на 80-90% и не се притесняват особено от подобни неща. Но въпросът е, че тук мащабите са миниатюрни и затова се получава разликата.

Случвало се е на мен, доколкото си спомням и на теб, а след като Амун обяви, че печели по 5000 USD на месец от сайтове за обяви имаше невиждан до тогава бум на такива сайтове. Затова най-добре да си траеш наистина и това е... пък който иска да не вярва.

отговаарям само за новите съфорумци:
Е аз гордо да заявя че правя към 3-4к от един сайт чрез, който продавам съвети от всякакво естество!
Дори и как се прави кьополу за кетъринг фирми!
Новите съфорумци, да ми мултипли..дрън сложна дума,абе да ми копират бизнесо!

Горе