плащане за писане на статии и редакция на текст

harkon

New Member
money.jpg

От: плащане за писане на статии и редакция на текст

не е програма. има един много добър форум , който работи като един тип борса за тези , който търсят и предлагат работа за писане на коментари, преводи, статии, блогове , редакция на текст и т.н. Изкарах тези пари днес за 3 часа. не е зле- 9 долара за три часа на чаша кафе у нас. само трябва да знае английски добре човек. забранено ми е още да публикувам линкове към сайтове.

forums.digitalpoint.com ли е форума?

По-скоро бих си изтрил акаунта, от колкото да коментирам във форум , където вилнеят идиоти като Blinky

forums.digitalpoint.com ли е форума?

Съмнявам се :) Там по-скоро можеш да си намериш някаква работа,но обикновенно офертите там са от рода "плащам 10 цента за статия 3 000 думи" или обява от някой индиец "Will do anything for Food" ...

П.С. Не ми стана ясно за какво я пусна тази тема след като не искаш да споделиш сайта,ако си мислеш, че всички ще умрат гладни ако не го споделиш се лъжеш.Блинки си върши работата както трябва,не виждам какво имаш против него пък сега...

......................

Последно редактирано:

Никой не ти е виновен,че сам се насади в темата от кофата.Вместо да реагираш прибързано втори път след като се изцепи забави малко.Форума има много полезни материали и ще ти бъде полезен,само в твои интерес е.Никой не те спира и да го напуснеш,просто недей влиза повече.

От: От: плащане за писане на статии и редакция на текст

По-скоро бих си изтрил акаунта, от колкото да коментирам във форум , където вилнеят идиоти като blinky

Май нещо си забравил да си пиеш хапчетата а ???

Е бате разбирам го , при "идиоти като Blinky" и на мен ми идва да си пригриза китките понякога...

А иначе harkon - бате верно ли е добре 9 долара за 3 часа ихаааа... евала

Горе