sixth sense Active Member 19 Ноември 2009 #1 Има ли как да се сложи потвърдителен код като някой пише коментар, че постоянно някакви руски ботове ми пишат спам коментари..
Има ли как да се сложи потвърдителен код като някой пише коментар, че постоянно някакви руски ботове ми пишат спам коментари..
contra Well-Known Member 19 Ноември 2009 #2 От: плъгин Просто не давай да коментират без одобрение. Или инсталирай Акисмет - не съм сигурен доколко бачка тва понеже никога не давам да ми пишат без да разпиша разрешително.
От: плъгин Просто не давай да коментират без одобрение. Или инсталирай Акисмет - не съм сигурен доколко бачка тва понеже никога не давам да ми пишат без да разпиша разрешително.
BullBlogger New Member 19 Ноември 2009 #3 От: плъгин wordpress. org/extend/plugins/simple-captcha/ пробвай с това
sixth sense Active Member 19 Ноември 2009 #4 От: От: плъгин BullBlogger каза: wordpress. org/extend/plugins/simple-captcha/ пробвай с това Увеличете... Мерси, стана
От: От: плъгин BullBlogger каза: wordpress. org/extend/plugins/simple-captcha/ пробвай с това Увеличете... Мерси, стана
CrAzY-MaST Well-Known Member 19 Ноември 2009 #5 От: плъгин Askimet си е най-добрия вариант и не трябва да се пишат разни кодове за да се пускат коментари
От: плъгин Askimet си е най-добрия вариант и не трябва да се пишат разни кодове за да се пускат коментари