От: помогнете ми за един сайт
Според мен си пренебрегнал по-важната препоръка, а именно да добавиш малко повечко, предварително добре оптимизиран разбира се, текст на индекса, в който да хайлайтваш ключовите изрази; регистрацията в директориите от добре познатия на повечето от нас списък в dobavi.hit.bg, предполагам вече си я направил; общо взето, това мога да кажа аз, като апелирам гурутата в областта също да дадат мнението си, щото мойто нищо не струва..
пс: в една тема бях писал вече, но форматирането, колкото и елементарно да звучи, не е за подценяване; след запетая, двуеточие, точка и запетая, точка, удивителен, въпросителен (ако 3-те последно изброени не са последвани от подобен или същия пункт. знак, например "???", не "? ? ?" :lol
се поставя инервал ; скобите се обграждат с интервали, като съдържанието е "добре уплътнено": "бля (бля) бля", не "бля( бля )бля" или тем подобни. Това обаче са елементи на доизкусоряване и представляват малки детайли, но не затрудняват толкова потребителя при четене заради предоставената нагледност.