помогнете ми за един сайт

От: помогнете ми за един сайт

Еми, на първо време може да сложиш на главната страница представителен за сайта сео структуриран текст с дължина около 100-200 words, като болдваш ключовите думи и фрази, успех :).

ПС, частта от тайтъла, неприсъстваща във футъра можеш да я вмъкнеш веднага след копирайта: пожелания, вицове, ..

Според мен си пренебрегнал по-важната препоръка, а именно да добавиш малко повечко, предварително добре оптимизиран разбира се, текст на индекса, в който да хайлайтваш ключовите изрази; регистрацията в директориите от добре познатия на повечето от нас списък в dobavi.hit.bg, предполагам вече си я направил; общо взето, това мога да кажа аз, като апелирам гурутата в областта също да дадат мнението си, щото мойто нищо не струва.. :D

пс: в една тема бях писал вече, но форматирането, колкото и елементарно да звучи, не е за подценяване; след запетая, двуеточие, точка и запетая, точка, удивителен, въпросителен (ако 3-те последно изброени не са последвани от подобен или същия пункт. знак, например "???", не "? ? ?" :lol:) се поставя инервал ; скобите се обграждат с интервали, като съдържанието е "добре уплътнено": "бля (бля) бля", не "бля( бля )бля" или тем подобни. Това обаче са елементи на доизкусоряване и представляват малки детайли, но не затрудняват толкова потребителя при четене заради предоставената нагледност.

Последно редактирано:

аз не съм я пренебрегнал :) просто не съм добър по-писането както може да се види и от постовете ми :)

затова чакам едно аверче да влезе :) в скайп и да ми редактира :) текста :)
след което ще го добавя :)

иначе да dobavi.hit.bg е минат вече както и някой други дирчета

един важен въпрос англо езични директории към сайт с бг съдържание струва ли си или 90% ще го отрежат при одобрение ?

В началото винаги е така, важното е да успееш да одържиш позициите и да вървиш напред, успех ти пожелавам. :)

Последно редактирано:

Горе