N nortrant Well-Known Member 16 Ноември 2011 #1 здравейте, случайно да има онлайн магазин + куриер ? искам да поръчам цветя и куриер да ги достави лично до човека за когото са предназначени? няма значение колко ще струва, само да има
здравейте, случайно да има онлайн магазин + куриер ? искам да поръчам цветя и куриер да ги достави лично до човека за когото са предназначени? няма значение колко ще струва, само да има
chokoev Active Member 16 Ноември 2011 #2 От: поръчка на цветя онлайн Пълно е, за времето кото ти е отнело писането на този пост можеше да потърсиш в google.
От: поръчка на цветя онлайн Пълно е, за времето кото ти е отнело писането на този пост можеше да потърсиш в google.
dimitar_ak Active Member 16 Ноември 2011 #3 От: поръчка на цветя онлайн Въртеше се из замундата - http://flo.bg
N nortrant Well-Known Member 16 Ноември 2011 #4 От: поръчка на цветя онлайн мен начина на доставка ме интересува всички ли онлайн магазини за цветя са на този принцип?
От: поръчка на цветя онлайн мен начина на доставка ме интересува всички ли онлайн магазини за цветя са на този принцип?
chokoev Active Member 16 Ноември 2011 #5 От: поръчка на цветя онлайн nortrant каза: мен начина на доставка ме интересува всички ли онлайн магазини за цветя са на този принцип? Увеличете... Питай ги по скайп де. flo.bg е на колега от форума.
От: поръчка на цветя онлайн nortrant каза: мен начина на доставка ме интересува всички ли онлайн магазини за цветя са на този принцип? Увеличете... Питай ги по скайп де. flo.bg е на колега от форума.
AMOUN Well-Known Member 16 Ноември 2011 #6 От: поръчка на цветя онлайн мани цветята- дай аватара в по-голяма резолюция...
chokoev Active Member 17 Ноември 2011 #7 От: поръчка на цветя онлайн AMOUN каза: мани цветята- дай аватара в по-голяма резолюция... Увеличете... Момата ще се кара после ...
От: поръчка на цветя онлайн AMOUN каза: мани цветята- дай аватара в по-голяма резолюция... Увеличете... Момата ще се кара после ...