varlov
New Member
Здравейте, аз съм сравнително от скоро тук и чесно да ви кажа, беше ми много полезно пребиваване ... реших че ми е време да навляза в обществото и дори да си оптимизирам сайта за гугъл. с успех даже! ... за което благодаря на всички писали и брисали по форума ... нямате представа колко ми помогнахте!
Именно това е повода за тази тема. Разгледах доста сайтове на колеги и какво да видя на един от тях (няма да казвам на кой):
... тук идва и въпроса ... наистина ли така смятате, някой ви е казал и сте го приели за чиста монета или просто не умеете и не си признавате? ... не искам да обиждам никой разбира се ... но така лъжете клиентите си/ми/ни! Идват после и ми казват, аз не 'ща флаш, 'щото четох, че не било добре.
сега идва и момента на хвалба от моя страна:
graphic and web design - 3-то място (v a r l o v . c o m);
графичен и уеб дизайн - 5-то място (v a r l o v . c o m);
студио за антицелулитен масаж - 1-во място (салона на жена ми - v i r g o v i r . c o m);
... всичко това за по-малко от месец без напън и само с четене тук. Убеден съм че ако някой от разбирачите се хване резултатите ще са още по-добри.
... гугъл ме ми е вуйчо, само да вметна.
Ще се радвам на мненията ви ... както и да ме похвалите малко няма да ми навреди
Още веднъж благодаря на всички, положили усилия тук!
Именно това е повода за тази тема. Разгледах доста сайтове на колеги и какво да видя на един от тях (няма да казвам на кой):
HTML:
При нас може да поръчате изработка на статични, динамични и флаш сайтове. Предимно изработваме статични сайтове или такива със системи за управление на съдържанието, рядко флаш сайтове. Защо? Защото флаш сайтовете определено са по-интересни, но са трудни за намиране от търсачките. Google се затруднява да индексира сайт, който няма текст. Как се получава това? Текстът в един флаш сайт е вграден във флаш елементи и google го вижда като картинка, а търсачките не могат да разпознават текста в картинките. Тъй като ние държим клиентите ни да получават максимален ефект от интернет услугите, които им предлагаме, препоръчваме оптималният вариант за всеки проект. Не се притеснявайте, ако все пак желаете да има флаш елементи, ние можем да ги поставим във вашият сайт така, че Google да намери необходимата му информация.
сега идва и момента на хвалба от моя страна:
graphic and web design - 3-то място (v a r l o v . c o m);
графичен и уеб дизайн - 5-то място (v a r l o v . c o m);
студио за антицелулитен масаж - 1-во място (салона на жена ми - v i r g o v i r . c o m);
... всичко това за по-малко от месец без напън и само с четене тук. Убеден съм че ако някой от разбирачите се хване резултатите ще са още по-добри.
... гугъл ме ми е вуйчо, само да вметна.
Ще се радвам на мненията ви ... както и да ме похвалите малко няма да ми навреди
Още веднъж благодаря на всички, положили усилия тук!