A Asen Popivanov Active Member Рейтинг - 100% 5 0 0 7 Ноември 2020 #1 Здравейте! При импорт на продукти от партньорски сайт не се качват продуктовите снимки. Става въпрос за уърдпрес. Очаквам предложения за срок и цена на лични. Поздрави! пс. Ако ви е нужна повече информация, моля пишете ми на лично съобщение!
Здравейте! При импорт на продукти от партньорски сайт не се качват продуктовите снимки. Става въпрос за уърдпрес. Очаквам предложения за срок и цена на лични. Поздрави! пс. Ако ви е нужна повече информация, моля пишете ми на лично съобщение!
S Stop Active Member Рейтинг - 100% 32 0 0 7 Ноември 2020 #2 Изписва ли някаква грешка? Мисля че има и лог на импорта. Ползваш разлирение за импорт или вградената функция на woocommerce?
Изписва ли някаква грешка? Мисля че има и лог на импорта. Ползваш разлирение за импорт или вградената функция на woocommerce?
cross Well-Known Member Рейтинг - 100% 41 0 0 7 Ноември 2020 #3 Привет, може ли да пратиш повече инфо на лични? Можем да съдействаме с импорта.