K kok1t0 New Member 14 Декември 2009 #1 здравейте, имам огромен проблем с google adsense. от месец и половина си чаках пина, но той така и не пристигна интересуваме дали съм си написал правилно адреса и ако не съм моля някой да ме поправи. много ще съм благодарен на отзовалите се. Последно редактирано: 29 Януари 2010
здравейте, имам огромен проблем с google adsense. от месец и половина си чаках пина, но той така и не пристигна интересуваме дали съм си написал правилно адреса и ако не съм моля някой да ме поправи. много ще съм благодарен на отзовалите се.
sixth sense Active Member 14 Декември 2009 #2 От: помощ огромен проблем с adsense Много си умен да си даваш адреса в форум.. :/
tihomir_wwf Member 15 Декември 2009 #3 От: помощ огромен проблем с adsense За адреса незнам, аз моя го написах както е в личната ми карта (само че на латиски) пробва ли да избереш опция да ти изпратят пина наново? Поне при мен първия не пристигна, чак втория Последно редактирано от модератор: 18 Януари 2010
От: помощ огромен проблем с adsense За адреса незнам, аз моя го написах както е в личната ми карта (само че на латиски) пробва ли да избереш опция да ти изпратят пина наново? Поне при мен първия не пристигна, чак втория
K kok1t0 New Member 15 Декември 2009 #4 От: помощ огромен проблем с adsense преди 3 седмици си поисках втория и още не е дошъл.