програма за отдалечен достъп за пс и gsm подобна на LOGMEIN?

naskobg

Well-Known Member
Някой да знае програма за отдалечен достъп без да е нужно да има човек на това пс и да потвърди. (не като Team Viewer) ?
Имам едно пс което не е у нас и искам да го ползвам и да се връзвам към него.Сега използвам logmein.com свбодната версия но след като мине пробния период и става бъгава .Също така ако има възможност и чрез гсм да се връзвам ?
..гсм ми е Сони Ериксон Арк С с андроид ос.
благодаря

От: програма за отдалечен достъп за пс и gsm подобна на LOGMEIN?

TeamViewer-a има такава опция - инсталираш, регваш се, можеш да я направиш да се стартира автоматично. Когато е включена, можеш да си влезеш в акаунта и имаш достъп без проблем.

Windows - remote desktop -> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xtralogic.android.rdpclient&hl=en
Телефон - ssh -> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonelli.juicessh&hl=en_GB може да ти потрябва :D

Избор голям, разгледай различните apps, препоръчвам ти да се придържаш към remote desktop.

без да има човек на другото пс? как става това? коя е опцията?
TeamViewer-a има такава опция - инсталираш, регваш се, можеш да я направиш да се стартира автоматично. Когато е включена, можеш да си влезеш в акаунта и имаш достъп без проблем.

Някой да знае програма за отдалечен достъп без да е нужно да има човек на това пс и да потвърди. (не като Team Viewer) ?
Имам едно пс което не е у нас и искам да го ползвам и да се връзвам към него.Сега използвам logmein.com свбодната версия но след като мине пробния период и става бъгава .Също така ако има възможност и чрез гсм да се връзвам ?
..гсм ми е Сони Ериксон Арк С с андроид ос.
благодаря

Имам вързани машини на безплатната версия от 2006-07-ма. Какво и е бъгавото?

Като си го инсталирал се регистрираш. Teamviewer-a има опция да стои постоянно включен. Добавяш си компютъра в акаунта. Като се логнеш от телефона или от друго PC ти показва компютрите, които си добавил. Като си избереш компютъра не ти иска парола и не ти трябва човек на него.

Горе