N naskobg Well-Known Member Рейтинг - 100% 18 0 0 7 Април 2009 #1 Продавам Adwords Ваучер на стойност 100$ Ваучера е валиден само за нови акаунти Ваучера е от суперхостинг бг цена - 30$
Продавам Adwords Ваучер на стойност 100$ Ваучера е валиден само за нови акаунти Ваучера е от суперхостинг бг цена - 30$
Maverick Well-Known Member Рейтинг - 100% 194 0 1 7 Април 2009 #2 От: продавам воучер на google adwords на стоиност 100$ незнам дали е тук мястото, но може ли да обясниш какво значи "Ваучера е валиден само за нови акаунти" нови акаунти къде? И от кога се броят за нови?
От: продавам воучер на google adwords на стоиност 100$ незнам дали е тук мястото, но може ли да обясниш какво значи "Ваучера е валиден само за нови акаунти" нови акаунти къде? И от кога се броят за нови?
BATTERY Member Рейтинг - 0% 0 0 0 8 Април 2009 #3 От: продавам воучер на google adwords на стоиност 100$ прати ми повече информация за това, коя е крайната дата за използване на ваучера, за какъв вид акаунти е, нови или стари. имам определено интерес за това.
От: продавам воучер на google adwords на стоиност 100$ прати ми повече информация за това, коя е крайната дата за използване на ваучера, за какъв вид акаунти е, нови или стари. имам определено интерес за това.