продавам домейн

nortrant

Well-Known Member
Рейтинг - 98.9%
87   1   0
cs-durex.info - godaddy

пр 1

Created On:03-Mar-2010 12:42:19 UTC
Last Updated On:28-Aug-2010 19:26:49 UTC
Expiration Date:03-Mar-2011 12:42:19 UTC

има и хост към него

цена: 2 лв.

От: продавам домейн

Пиши ми на скайпа да се разберем за домейна.

казах ти, че ми беше изписало, че може да е фейк. Когато ми писа по скапа ти казах, че сега показва редовен PR. След това те питах колко е подновяването (понеже му остават 20 дена) и ти ми каза "нз.", вместо да провериш и да ми кажеш. Това не значи, че съм се отказал или нещо такова. Както и да е. Продай го на друг. Сега вече се отказвам.

казах ти, че ми беше изписало, че може да е фейк. Когато ми писа по скапа ти казах, че сега показва редовен PR. След това те питах колко е подновяването (понеже му остават 20 дена) и ти ми каза "нз.", вместо да провериш и да ми кажеш. Това не значи, че съм се отказал или нещо такова. Както и да е. Продай го на друг. Сега вече се отказвам.

Продай го на друг
подарявам домейна

min 200 поста и iТrader над 3

аз го подарявам искаш да ти проверявам колко ще ти струва да го подновиш ?

аз не съм на ТИ с godaddy ..можеше и промо код да намериш за подновяване ако има.. даже за прехвърлянето щях да те питам как става ...

домейнчето си е валидно..продай го в дп форума.просто съвет.

мерси за съвета, но нямам нито регистрация нито мога да контактувам с евентуален купувач

Не е фейк, просто е шитнат и на next pr ще получи PR0

щом казваш...

добре ама аз сега видях че му остава около 3 седмици и малко.което е малко трудно да се продаде.ноо ще опитам.

Горе