Ако се казва sex.bg може и да успееш.
Ама 100 бона за домейн.. луда работа..
А не.. може и правителството да ти го купи за да си направи Wordpress сайт :lol:
В зависимост от това за какво време биха се избили парите, не виждам нищо странно в това да се продаде за 100к.
един от точните и смислени отговори!Бравос!
Сега примерно има дамейн cici.bg
и фирми за бельо и сутиени ще наддават ,като за световно оти жените освен хапчета против беб и козметика си купуват и белйо!:wink:
Това беше пример само?а не че имам сайт cici.bgНищо, ама абсолютно нищо не би ме накарало да дам 100k за cici.bg, дори и да съм някакъв мултимилиардер, за който това са нищо пари
Човече стани малко от този компютър и си почини малко. Сериозно
cici.bg за 100К, само ако върви с xyu.bg заедно, иначе не...
Кви са тия примери, дай нещо по-свествно
Има един тЕрикат тука ggg_нещоси, той е в домейно-изнудваческия бизнес. Консултирай се с него.
А ти Леонсио си малоумен, пускаш заглавия като от любимите ти вестници Чук-чук и Папарак, и дрънкаш глупости непрекъснато.
Чудя се, дали ако те игнорна ще ми се появяват малоумните ти теми. Е са ще пробвам.
REGISTRANT:
Google Inc.
1600 Amphithetre Parkway
Mountain View, 94043
CANADA
Що abv.bg колко струва, или dir.bg, blog.bg ... без сайтовете на тях?.. Има много бранд домейни..., които струват повече 100 000 к. даже тези, които изброих предполагам, че никога няма да може някой да ги купи за под 300 к. ... въпросът е, че свободен домейн, който да си купите за 70 лв., а после да продадете за 100 000 к. нема.. освен ако не искате да водите дела за правата над youtube.bg
Малко си закъснял