> редакция на Pdf документ или експорт към .xls

naskobg

Well-Known Member
Имам един пдф файл в който искам да променя някои неща . За начало пробвах сAdobe Acrobat 9.0 про. Файла се отваря но мога да променям само на някои места (това става след като дам form highlights )Аз искам да пиша и по редовте във самите таблици.Има ли начин pdf файла да се експортира в .xls формат (или някакъв друг) заедно със всичките таблици и да мога да променям съдържанието вътре?
това е файла http://www.nsi.bg/files/Forms/NF2_2009 - Prilojenie 2.pdf
Прикрепям снимка от страница 2 от горния документ

ето в тези полета искам да пиша:

Адрес за контакт (офис) :
Област
Община Район*
Град/село Код по ЕКАТТЕ**
Пощенски код
Улица Номер
Булевард Блок
Ж. к. Вход
Квартал Етаж
Площад Апартамент
Друго Пощ. кутия
Електронна поща
Интернет страница
Мобилен телефон

Предполагам може да и да има начин всичко това да се експортира във вид на таблица и да се променя. Всякакви идеи са добре дошли

От: > редакция на Pdf документ или експорт към .xls

той може да се експортне ама обикновено се размества и става мазало и е по добре да си го направиш отново отколкото да се мъчиш да го наместиш, ако не са ти много редакциите, пробвай с Илюстратор.

П.П. иначе има един друг начин VeryPDF editor, обаче стават много големи файловете после.

naskobg имаш работещо решение на ЛС - твоят файл го конвертира за десетина минути

BullBlogger -странното е че първо online вариантите пробвах и нещо се омазаха работите. но сега пък работи и добре конвертира..мерси.

не ме разбирай погрешно..аз го конвертнах вече през това място което ми даде.
омазва го...сравни док файла и този които е оригиналния..Има клетки в които не може да се пише а аз искам да се пише..Направи едно ctrl+a на конвертнатия док файл и ще разбереш за какво говоря.това което е в черно селктирано е добре..но на много отстраниците повечето от таблиците не се селектират което значи че там не може да се пише..какви ли не варианти не използвах..всички файлове са ок без този проблемния който е 53 страници..6 часа изгубих в мъки и нищо..

дай мейл на ЛС ще ти го пратя 7 мб е

Защо не използва ABBYY FineReader имаш едно допълнително конвертиране, но пък мисля, че ще ти свърши доста добра работа ;)

странно но точно той не можа да се справи по добре от онлайн конвертора..

Защо не използва ABBYY FineReader имаш едно допълнително конвертиране, но пък мисля, че ще ти свърши доста добра работа ;)

не разбрах, това, което аз ти пратих не върши ли работа?

сори че не ти отговорих но просто много работа тези дни.
Върши наполовин..тоест не всички таблици могат да се попълват.
не разбрах, това, което аз ти пратих не върши ли работа?

Горе