Възникна сериозен хардуерен проблем с един от сървърите ни - s8.r1servers.com
В момента всичките ни екипи са на място и конфигурират нов сървър,
като стартирането му ще е възможно най скоро. Загуба на информация и
данни няма да има.
Включване от колокационния център:
Един от сървърите , който се намира в Telepoint - hostname: s8.r1servers.com (IP 78.128.62.240) в 16:00 прекъсна работа без видима причина, или признаци за хардуерен проблем. При направената диагностика се установи, че става въпрос за дънна платка и RAID конторлер. Инсталиран е нов сървър и се работи по възстановяване на информацията. Ивинявам се на всички засегнати за създалата се ситуация.
Не че нещо, ама един ми каза, че си системен администратор в ИЦН и нищо не разбираш от хардуер.... а са пък друго разбирам.
Ако те е срам толко, мое пък някой дет знае да ми пише на лично...че не бива така да се клепат хората
Новия сървър е онлайн. Всички сайтове са възстановени в работно състояние. Сумарен downtime 4 часа и 36 минути.
Интересно, всичките ми WP инсталации ме карат да го инсталирам наново. wp-config.php присъства, phpmyadmin ми показва базите като налични. На какво може да се дължи това?
Поправка - не всички, а само тези правени през Фантастико.
Драсни ми сайтовете на лично или на мейла за да ги прегледам и поправя. С фантастикото не се обичам никак и имам подозрения защо се е получило така.
Поправка - не всички, а само тези правени през Фантастико.