Колега, няма смисъл, това е някакво хлапе, още като ми се изцепи, че за 4-5к щял да вземе готов разработен с приходи ми стана ясно...
малчуган казах ти да не ми обесняваш как седят нещатаДа, аз стоя по цял ден и се чудя как да излъжа несъстоятелн мишок като теб. Видя, че няма как да стане да ти направя апп-а за жълти стотинки и взе да ме наричаш измамник, момче ти не си добре.
Последно от мен, защото виждам, че си retard и няма да спреш - дадох ти реп, не защото няма да работим заедно, защото злобея или нещо подобно, а защото не спря да ме занимаваш на лични съобщения. Твърдиш, че съм измамник, на база това, че ти предлагам цена, която не можеш да си позволиш - ако искаш зелено да ти дам? Ай сиктир идиот
Потвърждавам, наистина ти го написах, виждам, че си се зарадвал нещо за бибитката май Продалжавай да ме спамиш и ще ти излезе късмета!
Олелей, Борян са завръна.
след като му отказах почна да обижда и да спамиТой има право и 100 к оферта да ти направи за толкова си е оценил труда. Вместо да се карате, направи някакво задание, доколкото умееш и пиши оферти на повече фрийлансъри, фирми. Ще видиш горе-долу каква цена ти предлагат, а и най-евтината няма да е най-добрата, предполагам. Наистина няма да е лесно да опишеш всичко, което смяташ да е като визия и функционалност на сайта, да пишеш на повече от две три фирми (фрийлансъри), но така ще избереш най-добрата базова цена и разбира се после ще трябва един по-подробен диалог за заданието, с който избереш да работи. Така както сте тръгнали си губите времето, а и ще те сметнат за проблемен клиент с тези обиди. Успех!
Той има право и 100 к оферта да ти направи за толкова си е оценил труда. Вместо да се карате, направи някакво задание, доколкото умееш и пиши оферти на повече фрийлансъри, фирми. Ще видиш горе-долу каква цена ти предлагат, а и най-евтината няма да е най-добрата, предполагам. Наистина няма да е лесно да опишеш всичко, което смяташ да е като визия и функционалност на сайта, да пишеш на повече от две три фирми (фрийлансъри), но така ще избереш най-добрата базова цена и разбира се после ще трябва един по-подробен диалог за заданието, с който избереш да работи. Така както сте тръгнали си губите времето, а и ще те сметнат за проблемен клиент с тези обиди. Успех!
малчуган казах тиТи си уникален идиот. Наричаш ме измамник, защото не ти хареса офертата ми, нагъл си. Нека да сме точни, казах ти че цената за това което искаш започва от 4-5к. Ти ми върна съобщение, че за тия пари си щял да намериш готов разработен сайт с доходи. Аз ти отговорих "Успех, като намериш човек, който да го направи качествено за под тия пари, пиши ми за да го взема да пише и моите проекти". След това ти продължи с простотиите си, с което ме предизвика да ти отговоря, както заслужаваш.
И в тая тема гледам наричаш хората измамници - https://www.predpriemach.com/showthread.php?t=67841
Скоро не бях срещал толкова неадекватен тип в тоя форум...
казах ти 4 - 5 кТи си уникален идиот. Наричаш ме измамник, защото не ти хареса офертата ми, нагъл си. Нека да сме точни, казах ти че цената за това което искаш започва от 4-5к. Ти ми върна съобщение, че за тия пари си щял да намериш готов разработен сайт с доходи. Аз ти отговорих "Успех, като намериш човек, който да го направи качествено за под тия пари, пиши ми за да го взема да пише и моите проекти". След това ти продължи с простотиите си, с което ме предизвика да ти отговоря, както заслужаваш.
И в тая тема гледам наричаш хората измамници - https://www.predpriemach.com/showthread.php?t=67841
Скоро не бях срещал толкова неадекватен тип в тоя форум...