Сайта е: налично, че май е забранено да се споделят такива сайтове тук.
Приходи: 62 лв.

мислих си, че броя на кликовете умножен по средната цена на клик трябва да даде комисионната, но явно тук това не важи.
Уникални посещения: 100+ на ден
Продава се целия сайт: домейна + базата данни и системата, която е wordpress
Признавам си, че използвах спам методи (не е свързано с линк билдинг) за да си докарам трафик. Преди това сайта беше PR1, но сега е PR0. И все пак CTR-a е доста висок, както и цената на клик. Най-вероятно заради съдържанието на самите реклами.
Причина за продаване: Твърде много време ми отнема сайта. Хоста започна да се товари заради другите ми сайтове, а ако ъпдейтна няма да си заслужава и за това правя чистка.
За повече информация свържете се с мен.
Сайта се продава на търг.
Начална цена 20 лв.
мин. стъпка 5 лв.
Купи сега 100 лв.
ЕДИТ: Май не се получи това със скриването на домейна, че първо качих снимка на приходите без да скрия домейна
И сега не мога да я изтрия.
ЕДИТ 2: край на търга след 7 дни. Пуснах обяви и в други форми.
Приходи: 62 лв.

мислих си, че броя на кликовете умножен по средната цена на клик трябва да даде комисионната, но явно тук това не важи.
Уникални посещения: 100+ на ден
Продава се целия сайт: домейна + базата данни и системата, която е wordpress
Признавам си, че използвах спам методи (не е свързано с линк билдинг) за да си докарам трафик. Преди това сайта беше PR1, но сега е PR0. И все пак CTR-a е доста висок, както и цената на клик. Най-вероятно заради съдържанието на самите реклами.
Причина за продаване: Твърде много време ми отнема сайта. Хоста започна да се товари заради другите ми сайтове, а ако ъпдейтна няма да си заслужава и за това правя чистка.
За повече информация свържете се с мен.
Сайта се продава на търг.
Начална цена 20 лв.
мин. стъпка 5 лв.
Купи сега 100 лв.
ЕДИТ: Май не се получи това със скриването на домейна, че първо качих снимка на приходите без да скрия домейна

ЕДИТ 2: край на търга след 7 дни. Пуснах обяви и в други форми.
Прикачени файлове
Последно редактирано: