gshopov Well-Known Member 1 Ноември 2009 #1 здр имаше някъв сайт който пази инфо за предишни версии на вашия интересува ме един домейн който купих но излиза индексиран още преди да съм му добавил днс-ите и към хоста и да съм качил сайт на него как мога да видя инфо на колко год е и причие
здр имаше някъв сайт който пази инфо за предишни версии на вашия интересува ме един домейн който купих но излиза индексиран още преди да съм му добавил днс-ите и към хоста и да съм качил сайт на него как мога да видя инфо на колко год е и причие
vetzkov Well-Known Member 1 Ноември 2009 #2 От: сайт показващ как е изглежадал сайта ВИ ? archive.org мисля че ще свърши работа
gshopov Well-Known Member 2 Ноември 2009 #3 От: сайт показващ как е изглежадал сайта ВИ ? дам имал е история 2004 ,2005 ,2007 това оказва ли влияние върху сайта който ще изграждам сега ?
От: сайт показващ как е изглежадал сайта ВИ ? дам имал е история 2004 ,2005 ,2007 това оказва ли влияние върху сайта който ще изграждам сега ?
vetzkov Well-Known Member 2 Ноември 2009 #4 От: сайт показващ как е изглежадал сайта ВИ ? еми по скоро зависи дали не е бил баннат домайна и дали има беклинкове остнаали. ако искаш пиши ми на лс да го погледнеме и да видиме
От: сайт показващ как е изглежадал сайта ВИ ? еми по скоро зависи дали не е бил баннат домайна и дали има беклинкове остнаали. ако искаш пиши ми на лс да го погледнеме и да видиме
VPenkov New Member 3 Ноември 2009 #5 От: сайт показващ как е изглежадал сайта ВИ ? Да, има влияние. В archive.org не съм видял да индексират спам сайтове и ако деиствително не го правят, значи може само да е положително влиянието.
От: сайт показващ как е изглежадал сайта ВИ ? Да, има влияние. В archive.org не съм видял да индексират спам сайтове и ако деиствително не го правят, значи може само да е положително влиянието.