danko6 Well-Known Member 1 Април 2010 #1 някой има ли скайпа на vaskoa понеже му пиша на лс но май не ги получава или неги чете
vaskoa New Member 1 Април 2010 #2 Човек, ти добре ли си? Какво си се разплакал тука? Нещо телефон, домашен адрес не искаш ли? На гости да те поканя?
Човек, ти добре ли си? Какво си се разплакал тука? Нещо телефон, домашен адрес не искаш ли? На гости да те поканя?
danko6 Well-Known Member 1 Април 2010 #3 От: скайпа на # vaskoa небе пич писах ти на лични ти не пишеш и помислих че не ги виждаш нищо повече понеже ми трябваш и затова исках скайпа но щом няма да ми пишеш просто трябваше да ми кажеш
От: скайпа на # vaskoa небе пич писах ти на лични ти не пишеш и помислих че не ги виждаш нищо повече понеже ми трябваш и затова исках скайпа но щом няма да ми пишеш просто трябваше да ми кажеш
AMOUN Well-Known Member 1 Април 2010 #4 От: скайпа на # vaskoa скрипта да му оправиш че товари ... ахахахахахах
AMOUN Well-Known Member 1 Април 2010 #5 От: скайпа на # vaskoa Къде отиде темата за кликането по реклами бре че исках да се позабавлявам па я нема :lol::lol::lol::lol:
От: скайпа на # vaskoa Къде отиде темата за кликането по реклами бре че исках да се позабавлявам па я нема :lol::lol::lol::lol:
C cMe7eH Member 1 Април 2010 #6 От: скайпа на # vaskoa Тази тема би всякакви рекорди. Скоро на сайт за запознанства ще го обърнете.
vaskoa New Member 2 Април 2010 #7 Re: От: скайпа на # vaskoa AMOUN каза: Къде отиде темата за кликането по реклами бре че исках да се позабавлявам па я нема :lol::lol::lol::lol: Увеличете... Изтриха я, а аз точно бях написал нова, още по-добра версия на скрипта - със самомодифициращ се код и автоматичен инсталатор :lol::lol::lol:
Re: От: скайпа на # vaskoa AMOUN каза: Къде отиде темата за кликането по реклами бре че исках да се позабавлявам па я нема :lol::lol::lol::lol: Увеличете... Изтриха я, а аз точно бях написал нова, още по-добра версия на скрипта - със самомодифициращ се код и автоматичен инсталатор :lol::lol::lol:
AMOUN Well-Known Member 2 Април 2010 #8 От: скайпа на # vaskoa да ама за ко я изтриха като той беше първоаприлски кода ?
danko6 Well-Known Member 2 Април 2010 #10 От: скайпа на # vaskoa AMOUN каза: да ама за ко я изтриха като той беше първоаприлски кода ? Увеличете... поне разбрах защо тоя тъп код не е тръгвал баси.....................
От: скайпа на # vaskoa AMOUN каза: да ама за ко я изтриха като той беше първоаприлски кода ? Увеличете... поне разбрах защо тоя тъп код не е тръгвал баси.....................
HaRRo Active Member 10 Април 2010 #11 http://clickingagent.com/dl/cademo.msi това може ти върши работа ако не имам и скриптове различни
vaskoa New Member 10 Април 2010 #12 Ей, тази ми е любимата тема Каква ли изненада има в туй .мси? Великденски заек?
HaRRo Active Member 10 Април 2010 #13 vaskoa каза: Ей, тази ми е любимата тема Каква ли изненада има в туй .мси? Великденски заек? Увеличете... virustotal
vaskoa каза: Ей, тази ми е любимата тема Каква ли изненада има в туй .мси? Великденски заек? Увеличете... virustotal
vaskoa New Member 10 Април 2010 #14 Аз си го проверих, но не бих го пуснал . Но пък ме гложди любопитство ...