софтуерни афилейт програми с ландинг пеидж

naskobg

Well-Known Member
Абе искам да попитам някои знае ли добри софтуерни афилейт програми които да предлагат ландинг страници ?Имам един домейн iagsoft . com и ме се ще да го запълня с нещо.поне да не е празен и да работи.пък не ми се ще да го продавам
всички предложения са добре дошли.

От: софтуерни афилейт програми с ландинг пеидж

Мисля, че тук наскоро четох подобна тема.Потърси я. :) Там имаше дадени 1-2 примера. :)

От: софтуерни афилейт програми с ландинг пеидж

Еми ленгинг пейджа ще е най-добре ако си го направиш сам, каквато и програма да го предлага кат маркетингов материал. Според мен един webmaster може най-добре да представи на потенциален клиент продукта така че той да купи, съобразявайки се с ключовите думи за които той (потребителя идва). За пример: Ако страницата им е (лендинг пейджа) оптимилано направена и той дойде на сайта за друга дума, като trusted software е хубаво и да я има подчертана - така той освен че я вижда и почва да мисли че е попаднал на точното място.

Често съм чувал такива неща. Имам трафик от "true forex tips", но не купуват толкова много e-book-а ми, и след като сложиш и това (даже в заглавието - за да си личи че го имаш предвид), продажбите сякаш скочиха. Не много, но по-доволно от преди.

Аз съветвам ако имат лендинг пейжд, независимо колко е добра, да се пипне. А ако нямат - мисля си че всеки би се справил с направата на една добра таква ва.;) А програми за софт....сори не знам. :( Успехи. ;)

Горе