http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=13705
според вас какво очаква този човек от мен ?
има домейн от goddady и домейн от 000webhost
според вас какво очаква този човек от мен ?
има домейн от goddady и домейн от 000webhost
Според вас трябва ли да му платя в такъв случай ?! След като съм казал , че когато видя , че сайта се отваря ще му платя.. :clap:
Права си , и аз това му казах , но момчето не е съгласно с мене предполагам за това е и пуснало темата...Крайно време е да започне да се плаща за свършена работа!
Предполагам очаква да му направиш DNS настройките.
Не, разбира се.
Драсни ми едно ЛС и ш'ти ги оправя за 2 минути.
Права си , и аз това му казах , но момчето не е съгласно с мене предполагам за това е и пуснало темата...
Чака се до 48 часа за да се обновят настройките на DNS. Понякога става и за няколко минути.
как по-малко нерви ? аз скоро не съм се яосвал така ... баси лапетата където са се навъдили тук.....Айде по-малко нерви. За 1-2лв. тука ...
Петров, обновяването не зависи от домейн регистратора, а от доставчиците на всеки от потребителите.
Нормално някой като иска да си насочи домейна, да иска да му се отваря сайтът.
Пробвлема е че хоста му е 000webhost
Годеди нали поддържаха редирект, какво толкова има за правене.
Аз ще приключа до тук щото ме мързи да пиша повече , ти ме убеждаваш , че си направил всичко , но сайт не се отваря ?! Продадох домейна на човек от форума , трансферирах му го в годадди.... и сайта остана на хостинга ( като той не е имал достъп до него ) Казах ти , че искам с н овия домейн да се отвори сайтът ? Отваря ли се ? - НЕ - когато се отвори , тогава ще има и пари..... !