странни резултати в Google

mish

New Member
Вече питах в един друг форум но не получих свестен отговор. Следя резултатите в Google за "моя ключова фраза" и за "моя фраза". И по двете бях на 3-то място от години до преди два месеца. От тогава по "моя фраза" съм си пак 3ти а за "моя ключова фраза" се получава тази картинка. Някаква идея каква може да е причината?

2wreq2q.jpg

Последно редактирано:
От: странни резултати в Google

Не просто играе, а изчезва от резултатите изобщо и после се връща на челна позиция. И така вече повече от два месеца.

С какво проверяваш позициите. Твърде закономерно изглежда, за да е обикновен денс, при това от топ-а да отива в нищото и после обратното...

Сляпо предположение: tool-a да се закача към различни дата центрове. Кажи все пак с кой tool проверяваш позициите и междувременно започни да тракваш с някой различен или най-добре с няколколко различни.

Ползвам CuteRank и Free Monitor for Google на компютъра и SEO SERP mojo на телефона и резултатите са еднакви. Моля за малко повече информация за този вариант "различен дейта център". Какво означава това и какво би било влиянието при реални търсения. Интересуват не всъщност само търсения от България.

Поредната тема за гошко, да ги обединим всички на едно :lol:

Не се учудвай на нищо той и той не знае какво прави и показва в момента :D

Според мен причината всъщност е , че адаша ми всъщност е момиче и има известна цикличност както месечна така и в настроенията:)
Вярно що не вземете да ги обедините явно ще цъфват все повече и повече теми по темата Гошо или Гергана май му по-отива.

п.п. никакви лоши помисли към противоположния пол :)

какво ли ще стане ако му направим една сео бомба с думата "гергана"

Да, не е таз дето лупкаш в аватара :lol:
какво ли ще стане ако му направим една сео бомба с думата "гергана"

Горе