shelby Member 8 Юли 2009 #1 Здравейте !Правя едно списание и ми трябва някой темплер .Резолтатите от гугал бяха или несполучливи или платени .Ако може нещо да предложите ще съм благодарен.
Здравейте !Правя едно списание и ми трябва някой темплер .Резолтатите от гугал бяха или несполучливи или платени .Ако може нещо да предложите ще съм благодарен.
B bdaa Banned 8 Юли 2009 #2 От: темплер Кажи какво по точно ти трябва - някакви по специални цветове или? За коя система е и така Ще намеря (ако искаш пиши лично)
От: темплер Кажи какво по точно ти трябва - някакви по специални цветове или? За коя система е и така Ще намеря (ако искаш пиши лично)
penev75 Member 8 Юли 2009 #3 От: темплер Shelby - с този правопис - как пишеш това списание? Не се казва темплер, а темплейт.
harkon New Member 8 Юли 2009 #4 От: темплер penev75 каза: Shelby - с този правопис - как пишеш това списание? Не се казва темплер, а темплейт. Увеличете... Не обиждай главния редактор. Той говори за рицарите тамплиери!
От: темплер penev75 каза: Shelby - с този правопис - как пишеш това списание? Не се казва темплер, а темплейт. Увеличете... Не обиждай главния редактор. Той говори за рицарите тамплиери!
shelby Member 8 Юли 2009 #5 От: темплер Извинявам се за правописа ,но нямам на компа flex type и писането ми е трудни .
Sobieski Well-Known Member 8 Юли 2009 #6 От: темплер дъ знайж ча ша си гу купа тойту списании ей ти туа някуй друг друг темплайереле -> КЛИК