тест със сапм.

Maverick

Well-Known Member
Имам e-mail в abv с 16 000++ спам съобщения. Има ли начин да ги конвертирам в уеб страници и каква е вероятноста да има голям трафик от търсачки?
 
От: тест със сапм.

Плати си за POP3 и си ги изтегли с Thunderbird. Оттам вече ще имаш по-голяма свобода да ги правиш каквото искаш :)

За трафик лично моето мнение е, че ще успееш по-скоро да привлечеш трафик ако публикуваш и хедърите на писмата (ip-тата от които са изпратени писмата по-точно :) ). Но пък едва ли търсачките ще се зарадват на 16 000 странички появили се от нищото изведнъж :)
 
От: тест със сапм.

Вече има такива сайтове - автоматично публикуват всичко, което им влезе в пощенската кутия.

Най-лесно можеш да си направиш такъв сайт като си регистрираш блог в Blogger. Там има настройки за публикуване на мнения чрез електронна поща:


mail.jpg


Публикуваш "тайния" адрес в някой форум (напр. в подписа си пишеш: "Mоля, пращайте спам на моя-адрес@blogger.com") и си готов ;)

Обаче имай предвид, че е възможно скоро да ти изтрият блога (но ако правиш достатъчно много блогове може някой от тях да изкара по-дълго време).

Може да добавиш адреса си и в някой пощенски списък (обаче гледай да не е някой с много мнения на ден - едно мнение на седмица е идеално).

Може да сложиш "Blog List" в блога - това ще направи съдържанието малко по-уникално:
bloglist.png


Разбира се трябва да бъде включена опцията "Snippet of...":

config-blog-list-thumb-400x417.jpg
 
От: тест със сапм.

Обаче тази функционалност на Wordpress изисква допълнителен плъгин - не видях никъде из настройките на wordpress.org (безплатния хостинг на Wordpress) да има такава възможност.
 
От: тест със сапм.

и Blogger.com няма..
 
От: тест със сапм.

Тук е обяснено как да се ползва тази функция в Blogger: How do I post via email?
 

Горе