Формула за Title Tag
Тук ще ви покажа точно как да правите тайтъл тага си.Не казвам че е най-добрия начин, но ...
ГАРАНТИРАМ 100% ЧЕ РАБОТИ ПЕРФЕКТНО !!!
Това което го говоря е за home на вашия сайт.
Предполага се че основната дума се състои от 2 думи (на практика в редки случаи тя е 1 или 3 думи)
И така първата стъпка е да изберете ключовата дума.Идете в сайта, който ползвате за това ключови думи(wordtracker, google или там каквото е) и напишете ОСНОВНАТА дума - НЕ тази за която сте избрали.
Нека избраната дума е "wedding favors".
Тогава напишете само wedding.Целта на това е да намерим, близки думи по значение на "wedding favors", но за които да можем да се ранкнем, много по-лесно.
Сега търсим близки думи на "wedding favors".В моя случай аз се спрях на "wedding gifts".
Този път ще напишем "wedding gifts" за да видим какви думи ще ни излязат.
И ще търсим фраза състояща се от 3 думи.В нашия пример аз ще избера
"unique wedding gifts".
И така вече имаме готов title:
Wedding Favors - Unique Wedding Gifts
Важно: той се състои от 5 думи, 1 от които се повтаря(другите не се повтарят)
Хубаво е тази дума която се повтаря да се даде е ед и мн число.По този начин се увеличават шансовете ни за ранкване по повече фрази.
Нека все пак да дам и този случай би изглеждал така(въпреки че точно в този случай не е много правилно):
Wedding Favors - Unique WeddingS Gifts
Повтарящата се дума трябва да е 1 път преди тирето и един път след тирето.
Сега ще дам точните и позиции, които може да заема(другите думи са различни и не се повтарят):
1,3 ?
1,4 ДА
1,5 НЕ
2,3 НЕ
2,4 ДА
2,5 ?
С ? съм отбелязал тези за които може да се направи но не е желателно.
Това е формат, който работи много добре, но не може да се използва на всяка страница от сайта.Хубабо е повечето ви страници да са направени така, но трябва някои да са по различен начин за да е по-натурално.
Ако преценим, че ключовата дума "wedding favors", е много трудна, тогава можем да напишем следния тайтъл:
Wedding Gifts "Keyword"
В този случай увеличаваме шансовете да се ранкнем по "wedding favors", но пък намаляваме тези за "wedding gifts".
Това което го говоря е за home на вашия сайт.
Предполага се че основната дума се състои от 2 думи (на практика в редки случаи тя е 1 или 3 думи)
И така първата стъпка е да изберете ключовата дума.Идете в сайта, който ползвате за това ключови думи(wordtracker, google или там каквото е) и напишете ОСНОВНАТА дума - НЕ тази за която сте избрали.
Нека избраната дума е "wedding favors".
Тогава напишете само wedding.Целта на това е да намерим, близки думи по значение на "wedding favors", но за които да можем да се ранкнем, много по-лесно.
Сега търсим близки думи на "wedding favors".В моя случай аз се спрях на "wedding gifts".
Този път ще напишем "wedding gifts" за да видим какви думи ще ни излязат.
И ще търсим фраза състояща се от 3 думи.В нашия пример аз ще избера
"unique wedding gifts".
И така вече имаме готов title:
Wedding Favors - Unique Wedding Gifts
Важно: той се състои от 5 думи, 1 от които се повтаря(другите не се повтарят)
Хубаво е тази дума която се повтаря да се даде е ед и мн число.По този начин се увеличават шансовете ни за ранкване по повече фрази.
Нека все пак да дам и този случай би изглеждал така(въпреки че точно в този случай не е много правилно):
Wedding Favors - Unique WeddingS Gifts
Повтарящата се дума трябва да е 1 път преди тирето и един път след тирето.
Сега ще дам точните и позиции, които може да заема(другите думи са различни и не се повтарят):
1,3 ?
1,4 ДА
1,5 НЕ
2,3 НЕ
2,4 ДА
2,5 ?
С ? съм отбелязал тези за които може да се направи но не е желателно.
Това е формат, който работи много добре, но не може да се използва на всяка страница от сайта.Хубабо е повечето ви страници да са направени така, но трябва някои да са по различен начин за да е по-натурално.
Ако преценим, че ключовата дума "wedding favors", е много трудна, тогава можем да напишем следния тайтъл:
Wedding Gifts "Keyword"
В този случай увеличаваме шансовете да се ранкнем по "wedding favors", но пък намаляваме тези за "wedding gifts".