http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2015/06/07/strahoten-seks-s-predpriemach.265880
Коментарите оставям на придприимачити
Коментарите оставям на придприимачити
Мисля че са абсолютни глупости, един овчар би бил много по добър в леглото от един предприемач. Просто стреса е най-големият враг на либидото, няма как постоянно да си под натиск и да мислиш разни проценти, коефициенти и след малко да си на вълна секс - не се връзва. Дори смятам че повечето предприемачи не се хранят правилно, което също се отразява на малкия. А овчаря - за него, той си бичи яйляк и си хапва прясно сиренце и млекце и плодове из гората и само чака да се стъмни за да прекърши на две булката.
Предприемачите имаме големи ташаци :lol:
всички жени да се регват в predpriemach и да яхват предприемачите докато има.
Предприемачеството и склонността към рискове е свързано с две неща - високи нива на тестостерон и висока интелигентност. Няма вариант, в който да имаме проблем с либидото и малкия. А предприемачите имаме пари, та си хапваме прясно сиренце, млекце и плодове, без да се налага да си бършем гъзовете с коприва по цял ден.Мисля че са абсолютни глупости, един овчар би бил много по добър в леглото от един предприемач. Просто стреса е най-големият враг на либидото, няма как постоянно да си под натиск и да мислиш разни проценти, коефициенти и след малко да си на вълна секс - не се връзва. Дори смятам че повечето предприемачи не се хранят правилно, което също се отразява на малкия. А овчаря - за него, той си бичи яйляк и си хапва прясно сиренце и млекце и плодове из гората и само чака да се стъмни за да прекърши на две булката.
Май си мечтаеш някой от нас да те обрули с гегата, а? Недобрулена ми се чиниш моме, недоокастрена :lol:Те повечето видни предприемачи тук са с манталитет на овчари, та дано, все пак не са тотал щета в хоризонтален план.
p.s. Страхотен коментар btw!
Май си мечтаеш някой от нас да те обрули с гегата, а? Недобрулена ми се чиниш моме, недоокастрена :lol:
Предприемачите имаме големи ташаци :lol:
Говори само за себе си. Аз нямам и нивото на тестостерона се надявам да ми е ниско :-o
Това е така. Трябва си големи топки, за да устискаш няколко фалита и пак да се изправиш и да продължиш. Безпишковците няма да устискат такова нещо.
Това го е писал наш човек.
аз бях хехе
Супер, да идват повече да гледат предприемачи.
Не знам, може и да има, аз не познавам. А и ти не си такава.Кой да допусне, че и жена може да бъде предприемач??? Трудно ще се намери такъв екземпляр в този форум... Повечето се смятат за център на вселената, а жената е само техен придадък, създаден, за да се върти в кухнята, да изпълнява техните заповеди и да пресътворява техните гени.
Дреме ти брат, за какво са ти някакви хормонално небалансирани. Нямаш ли си една такава прясна у вас :drama:Супер, да идват повече да гледат предприемачи.
Дреме ти брат, за какво са ти някакви хормонално небалансирани. Нямаш ли си една такава прясна у вас :drama: