Предлагам: ★★★ Реклама в спортна страница и профил

SoloContraTutti

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
#1 | Предлагам реклама във фейсбук страница на тема ФК Левски. Всички стойностни картинки/статии и тн. в тази насоченост са вървежни и се радват на добър reach.
Страницата е с 31 500 фена - 29% жени и 71% мъже. 18-24 години преобладаваща възраст.

Седмичния рийч се движи около 300-400k, като е имало попадения, които правят по над 100k досег (хиляди споделяния и харесвания). Всичко зависи от content-а.

Забелязал съм, че повечето хора, които предлагат услуги за рекламиране затрупват рекламните постове с още няколко след това и по този начин спират притока на нови хора, което от своя страна намаля рийча и полезността на рекламата. За решение на този 'проблем': 3 часа след рекламен пост не се пускат никакви други снимки, статуси и тн., за да не се размива излишно досега.
За момента са свободни всички часове за реклама, така че всеки, който иска да рекламира нещо може да си набележи час за реклама.

Рекламни постове се пускат, когато са свързани с "Левски". Не приемам линкове от типстърски сайтове, освен ако не са обвързани по някакъв начин с тематиката на страницата.

Цена:
  • За линк: 5 лв.
  • За 5 линка: 20 лв.
За по-голяма бройка и допълнителни уговорки - на лично съобщение.
_______________________________________________________________________________________________

#2 | Предлагам реклама във фейсбук профил с 5 000 активни български приятеля.
Бях сложил услугата при темата с добавянето на фенове, но не се радва на голям интерес и реших да я обособя в отделна такава.

Цената за сега ще е 1 лв./пост при поръчка на повече от 3 поста. За поединични постове - 1.50 лв/пост. Нещата се споделят в пиковите часове, когато има най-много хора онлайн, освен ако рекламиращият няма някакви допълнителни претенции и иска рекламирането да стане в друго час.
Профила е свикнал на реклама, осъществена е близост с приятелите, което може да провокира по-добър резултат от споделянето. Пак зависи от content-a.

Платежен метод: ePay.

Едно ревю за първият писал под този пост. Споделям съдържанието в профила!
 
Последно редактирано:
Един съфорумник вече се възползва от реклама в страницата.

Равносметката за 18 часа след постването на статията е:
- 6118 достигания;
- 61 лайка на статията във ФБ;
- 1 споделяне;
- 8 коментара;
- 569 Щраквания на публикация (или в проценти - почти 10% от достигнатите), от тях: 322 Щраквания върху връзка + 247 Други щраквания.

Очаквам включване и от него, за да каже как стоят нещата от неговата страна. :)
--------------

Пиковите часове вечер са СВОБОДНИ! Предлагам и малко по-големи екстри, срещу малко по-високо заплащане. Може да ги разберете на ЛС.
 
Потвърждавам, че съм много доволен от услугата. Аз пуснах един спортен линк в страницата, който ми донесе няколкостотин посещения и няколко нови фена. Коректно отношение от колегата, който цяла вечер не постна друга публикация с цел постигане на максимален рийч. Препоръчвам!
 
Още статистика от пусната реклама, различаваща се малко от тематиката на страницата:
ecf23ea6392a45b0a2cfa86e040dbadb.png

d0ea4e4c5a4f483793709844a3e7d444.png


Всички места за реклама в пиковите часове са СВОБОДНИ!
 
Интересува ме линк към страницата, за да видя до колко хора достигат последните публикации, както и скайп или фейсбук за по-бърза комуникация, ако е удобно.

Заинтересован съм от тестов пост за 3 лв., но не мога да изпращам лични.
 
Изпращам ти страницата на лично. Само хората с права в страницата имат право да гледат reach-а на отделните публикации.

Имаш 10 поста, от юни месец си и във форума, би трябвало да нямаш проблем с изпращането на ЛС-та?
 

Горе