SoloContraTutti
Well-Known Member
Всеки може би знае за какво става дума. Предаване на живо от рода на:
Към LIVE-а влиза:
Ползи от LIVE излъчването:
- engagment-а на последните публикации (преди стрийма) се повишава, защото се клика на страницата, разглеждат се и другите публикации.
- 1400 лайка на публикацията;
- 2800 post engagement.
Най-интересното:
Хората, които са видели LIVЕ излъчването са над два пъти повече от хората, които вече са харесали страницата.
Това автоматично означава, че при 1400 лайка на публикацията е логически оправдано половината от лайковете да са от хора, които не са харесали страницата. Но това е още по-добре, с един клик ги каните и ако те приемат поканата да харесат страницата е във ваш бонус (нови фенове).
Единственото от което се нуждая, за да пусна LIVE-a е Редакторски права за час. Видях, че са добавили нови права, точно за излъчвания, но не ми позволява да ползвам функцията. Гарантирам, че няма да отварям нищо различно от LIVE панела.
Мисля, че дори след задействането на LIVE-а може да ми смъкнете правата, но е на ваша отговорност, защото, ако трябва намеса, то няма да е на момента (нямам достъп до страницата ви).
Моля всеки, който е заинтересован или иска да се възползва от услугата да пише ЛС и нека темата е чиста, без спам. Въпроси приемам също на ЛС.
Нова опция! Картинка под реакции:
- Дава възможност да се сложи картинка и след определен (от вас) брой реакции, тя да се разкрие. Реакциите отпадат от картинката, когато бъдат натиснати под самия LIVE във фейсбук! Т.е. картинката се открива плавно.
Цена:
Платежни методи: по договаряне.
Цената е за час.
Ако възникнат някакви проблеми, които възпрепятстват пускането на LIVE, плащането се възстановява.
Отзиви:
Към LIVE-а влиза:
- Подбиране на подходяща обложка (background), може и предоставена от админа по негово желание;
- Подходящи картинки, предоставени от админът и. Те ще са свързани с тематиката на страницата, за да има смисъл;
- Фейсбук икона + името на страницата ви (от снимката: fbicon/logo);
- Настройване на reaction бутоните + възможност за отчитане на реакциите в реално време с броячите, показани на снимката.
- Около всяка реакция ще стои снимка/текст на изборът (снимката на BMW/Mercedes от примера), който хората могат да направят;
- Следене по време на LIVE, дали стриймът работи нормално;
- Музика.
Ползи от LIVE излъчването:
- По мои наблюдения
- engagment-а на последните публикации (преди стрийма) се повишава, защото се клика на страницата, разглеждат се и другите публикации.
- Факти от личен опит с 35 хилядна страница и стрийм протекъл 2 часа:
- 1400 лайка на публикацията;
- 2800 post engagement.
Най-интересното:
Хората, които са видели LIVЕ излъчването са над два пъти повече от хората, които вече са харесали страницата.
Това автоматично означава, че при 1400 лайка на публикацията е логически оправдано половината от лайковете да са от хора, които не са харесали страницата. Но това е още по-добре, с един клик ги каните и ако те приемат поканата да харесат страницата е във ваш бонус (нови фенове).
Единственото от което се нуждая, за да пусна LIVE-a е Редакторски права за час. Видях, че са добавили нови права, точно за излъчвания, но не ми позволява да ползвам функцията. Гарантирам, че няма да отварям нищо различно от LIVE панела.
Мисля, че дори след задействането на LIVE-а може да ми смъкнете правата, но е на ваша отговорност, защото, ако трябва намеса, то няма да е на момента (нямам достъп до страницата ви).
Моля всеки, който е заинтересован или иска да се възползва от услугата да пише ЛС и нека темата е чиста, без спам. Въпроси приемам също на ЛС.
Нова опция! Картинка под реакции:
- Дава възможност да се сложи картинка и след определен (от вас) брой реакции, тя да се разкрие. Реакциите отпадат от картинката, когато бъдат натиснати под самия LIVE във фейсбук! Т.е. картинката се открива плавно.
Цена:
- 7.50 лв./ лайв на час (понякога ~30мин. бонус.) за страници под 15 000 фена;
- 10 лв. / лайв на час (понякога ~30мин. бонус.) за страници над 15 000 фена
Цената е за час.
Ако възникнат някакви проблеми, които възпрепятстват пускането на LIVE, плащането се възстановява.
Отзиви:
---Като цяло ми хареса представянето.
Добро и бързо изпълнение. Факт, е че страницата беше значително занемарена, но това беше и част от идеята на теста.
Все пак обикновено прави по 20-30 reach, а сега направи над 1100, като и гледанията бяха около 1000. В отговорите не се включиха много хора, но предполагам това зависи от тайминга, темата, продължителността на live-а и още куп други фактори.
Като цяло за сравнително активни и големи страници си заслужава да се разнообрази и да се пробва. Определено ще има ефект. За малки или занемарени не бих казал, че ще се случи нещо съществено.
Лесно се контактува с младежа. Всичко мина гладко и по план. Има някои дребни детайли за доизпипване, но ще му ги кажа на лично.
---Поръчах си LIVE излъчване на една от моите ФБ страници от колегата.
Колегата е коректен, точен и имаше бърза комуникация.
Дадох му права на страницата си, даже за няколко дни, и всичко мина нормално.
Не се страхувайте да му дадете права на страниците си, колегата просто си върши работата и до там,
не пипа нищо друго по страницата.
Възползвайте се от услугата, има полза от LIVE излъчването на ФБ страниците.
ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМ!
Супер е услугата. Нялолко пъти пробвам и съм много доволен!
Браво на колегата
Последно редактирано: