От: От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА
по-горе каза, че си съгласен да не се бърка в "техните работи"
за последно да се уточним - какво искаш: да помага или да не се бърка (защото са различни неща?)
ако е първото - след като гласуваш за тях, сигурен ли си, че имат силите и желанието?
толкова бързо? :mrgreen:
блинки иска това - държавата да не се "бърка в бизнеса"
това незнам какво значи - ако не се "бърка в бизнеса" то няма как да следи за спазването на законите - т.е. няма да има смисъл от законите, ако не се спазват?
aз мисля да започна нов бизнес - кажете ми, ще се бъркат ли в него?
защото е леко незаконен, опс (но ако няма закони - няма да е "незаконен", нали? )
и мислиш, че БСП ще помага?Да, бърка се. Но когато вреди не е оферта, ние за това бъркане говорим.
по-горе каза, че си съгласен да не се бърка в "техните работи"
за последно да се уточним - какво искаш: да помага или да не се бърка (защото са различни неща?)
ако е първото - след като гласуваш за тях, сигурен ли си, че имат силите и желанието?
Аз и без това се изчерпих с темата.
толкова бързо? :mrgreen:
Може и може, но като се случи това няма ни трябва държава - тогава ще видиш един друг строи, но .... държавите не искат и да си го сънуват хахах. Стига ни тотално свита държава от това, което е сега и всичко ще е пак перфектно. Мафията смятам ти е ясно, че е следствие на държавно продаване на власт. А анархията е липса на държавни закони, а на обществени норми и тяхното спазване и съблюдаване, това е този смисъл различен от термина анархия = хаос.
блинки иска това - държавата да не се "бърка в бизнеса"
това незнам какво значи - ако не се "бърка в бизнеса" то няма как да следи за спазването на законите - т.е. няма да има смисъл от законите, ако не се спазват?
aз мисля да започна нов бизнес - кажете ми, ще се бъркат ли в него?
защото е леко незаконен, опс (но ако няма закони - няма да е "незаконен", нали? )