redrum
Well-Known Member
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА
Според непотвърдени източници администраторите на форума получават по 50 лв. на ден, за да защитават правителството на Орешарски. Каза ми го една съфорумка, която го чула от друг съфорумец, всички пожелаха да останат анонимни. Пред нея админите казали следното:
Според непотвърдени източници администраторите на форума получават по 50 лв. на ден, за да защитават правителството на Орешарски. Каза ми го една съфорумка, която го чула от друг съфорумец, всички пожелаха да останат анонимни. Пред нея админите казали следното:
"Парите ни ги даваха партийни функционери на ГЕРБ.50 лева за мен, 50 лева за колегата. Аз лично научих за далаверата от мои съфорумци, които приятелски ми предложиха да изкарам някой лев. Чухме, че партията си има цял щаб за набиране на „недоволни” протестиращи, но това си е тяхна работа. Аз действам онлайн. За нас добре дошло, защото така изкарахме 2 000 лева за морето – споделя администраторът и допълва – Не ме интересува кой ще ни управлява. Всичките са едни и същи. Пред хората правят циркове, карат се по телевизията, а после тайно си стискат ръце”