АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Е, какво значение има кой колко коли правел? Какъв показател са колите?
ReminD e прав, че гледаш да обърнеш темата както ти се харесва щом не ти изнасят фактите.:)

П.П. Като гледам горе в линка, за 9 години почти 3 пъти е намалял вноса,
което значи, че се произвеждат продуктите в Русия, работещи са предприятията.
При нас е точно обратното положение - закриване на предприятия.

Remind, аз дори не мисля, че математика е трол или го прави нарочно. Така му е набито у чутурата и наистина го вярва. Не се е сетил да провери как обстоят нещата по справочниците, не е бил в Русия наскоро (а може и никога да не е бил), не е видял какво става по българското Черноморие (а по света да не говорим, защото все пак в България купуват по-бедните руснаци и пенсионерите) и си плямпа все едно е във фейсбук или някакъв тийн-форум.

Само за пример. Дървена виличка на 100 км. от Москва е към 50000 евро и до нея се пътува с кола към 4 часа заради задръстванията. За 50000 евро може да си купи уютно апартаментче в курортите по Черноморието и да стигне много по-бързо от Москва до Варна отколкото до подмосковната си виличка.

Последно редактирано:
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Такива олигуфрени като sumo_bg и математика , сигурно не са виждали руснак на живо или рускиня и си мислят, че едва ли не ще ги убият с камъни ако видят такива. Много сте се наплашили от руснаците бре? :lol: Добре са ви промили мозъците родителите ви, представям си на какво са ви научили и що за хора са, няма нужда да ми обяснявате. Живея на морето и елате сравнете руснаците с другата паплач и измет, която идва само за да пие - англичани, шведи, норвежци - тези са като стадо овци, само и дай да пият, като че ли вързани са държани, не знам, хич не ги харесвам. Иначе първото изречение ми е породено от факта ,че веднъж математика се изцепи преди време, че едва ли не руснак / рускиня да види - щял да се изповръща и се чудя тоя къде ли ходи на море, сигурно на селската баня. Сигурно ако види руснак, ще му се привижда Сталин и Ленин :lol:

А пък евала на страна, особено това последното за автомобилите - но страна помни, че този е уникален случай - като му показа автомобилите - сега просто ще смени темата и така добезкрай ще сменя темата и ще пита простотии и ще обяснява такива, докато не бъде оборен - тогава просто ще смени темата - това е трол.

Иначе пък другия сумо_бг ли как се изцепва, че супер бедни били руснаците- ти в кое село живееш бе??? Ела по морето да видиш колко супер бедни са, знаеш ли колко руски коли има вмомента ( споменавам го за да разбере колко руснаци има ) , ама сигурно 160-те олигарха са дошли с роднините си и си обикалят само те из черноморието? Знаеш ли колко руснаци имат апартаменти тука и харчат пари? И колко идват на почивка и въобще какво е руското присъствие по черноморието? Ти си универсален идиот.

Бе баце ти нали се сещаш, че у Софето е пълно със скъпи, лъскави, черни джипове. Ама нали се сещаш кво е положението по селата. Същото е и у Рашата. Имат там 2 богати града пълни и задръстени със западни лъскави возила и останалото е кал и мизерия или ако предпочиташ мизерия и кал. :lol: :lol: :lol:

От 150 милиона население - колко точно идват на почивка у БГ-то и имат имоти. Имоти в България я имат 15 000 - я не. Сметни си сам колко процента са от 150 милиона.

А за Украйна кво да говорим - то е ясно. Путин клекна. Сделката е сепаратистите се прибират, правят си там президентските избори без референдум. Онея обаче си прибират бандеровците обратно.

А сега кажи ми за чий обикновените хора ручаха жабетата и за чий трябваше да умират толкоз невинни хора.

Диктаторите като Путин, Янукович и техните приближени имат един проблем. Те дори не си вярват на собствената държава и собствените банки и собствената валута - затуй държат откраднатото на Запад в чужда валута. И сега покрай санкциите взе да им пари под краката, да им блокират кинтите. Приближените на Путин го знаят този момент и почнаха да дават назаден. Най-вероятно скоро може и сами да го предадат в Хага - тогава не знам кво ще говорите. :lol: :lol: :lol:

Естествено в руските медии ще бъде представено като победа и вие тука ще възхвалявате как другаря Путин ги е изиграл гадните западняци и мръсни империалисти. :lol:

Всъщност има и други части от сделката - няква евродепутатка е внесла искане в Европарламента за разглеждане на Десен сектор като терористична организация и най-вероятно ще мине и съответно ще ги забранят в Украйна.

От 150 милиона население - колко точно идват на почивка у БГ-то и имат имоти. Имоти в България я имат 15 000 - я не. Сметни си сам колко процента са от 150 милиона.

Тоя се скъсва да ми идва на форхенда...

"450 000 руски граждани са собственици на имоти в България. Те се нуждаят от банков продукт, може да се мисли вече в България да работи филиал на руска банка“. Това заяви днес българският посланик в Русия Бойко Коцев на среща с председателя на Централната банка на Русия Елвира Набиулина, предаде Фокус."
http://offnews.bg/news/Икономика_59/Половин-милион-руснаци-с-имоти-в-България_300320.html

И пак повтарям, че това са предимно по-бедни руснаци и пенсионери, които живеят на топличко в България с руските си пенсии. По-заможните купуват във Франция и Италия.

Toй на морето не е идвал със сигурност, на селската баня сигурно го плашат с комунисти руснаци, представям си такъв индивид ако дойде тук как ще се оглежда за комунисти -руснаци да не го нападнат :twisted::oops:

пс: абе какво ти пука какво е в Русия? Я се кротни малко, единия говори как руснаците били измет и ако не били там щели да измрат ( сумо-бг ) , пък теб те интересувало как живеят руснаците по селата!?!?! Какво те бъркат тебе селата в Русия не знам? Я се успокой малко и отивай на селската баня.

"БАЦЕ" няма да ми викаш, гледай да не те хване някоя рускиня комунистка, че как ще те отървем не знам :lol:

Избивате го на морски шоп по морето - от Витоша по високо нема и от Искъро по-дълбоко нема. Във вашия случай - по-дълбоко от нашто море нема и по-ебл... от руските туристки нема. На вие ви говоря даже - да не се сърдиш. :lol: :lol: :lol:

Абе как живеят руснаците малко ме интересува, да руснаците са готини хора и нямам нищо лично тях. Ама надявам се, разбираш, колко много против имам външната им политика и курвенските им номера в нея. Особено при тях като почнат да се смесват политика и бизнес и извиване на ръце.

Благодарение на техните подлоги в България сме на този хал.

Тоя се скъсва да ми идва на форхенда...

"450 000 руски граждани са собственици на имоти в България. Те се нуждаят от банков продукт, може да се мисли вече в България да работи филиал на руска банка“. Това заяви днес българският посланик в Русия Бойко Коцев на среща с председателя на Централната банка на Русия Елвира Набиулина, предаде Фокус."
http://offnews.bg/news/Икономика_59/Половин-милион-руснаци-с-имоти-в-България_300320.html

И пак повтарям, че това са предимно по-бедни руснаци и пенсионери, които живеят на топличко в България с руските си пенсии. По-заможните купуват във Франция и Италия.

Виждат ми се силно завишени 450 000 хиляди. Питай морския колко имота има по морето - то верно че е бетонирано цялото.

Благодарение на техните подлоги в България сме на този хал.

И това ти го обяснявам вече цял ден и ти го доказвам с факти. Благодарение на тъпаци като теб, на които все някой друг (и този друг все е предимно Русия и някакъв тамошен комунизъм) им е виновен, сте на този хал.

П.П. Като гледам горе в линка, за 9 години почти 3 пъти е намалял вноса,
което значи, че се произвеждат продуктите в Русия, работещи са предприятията.
При нас е точно обратното положение - закриване на предприятия.

Ако някой си мисли, че Русия ще внася всичко, както е в България, то той е повече от задръстен.
В Русия се раздадоха по 10 декара земя за дача (вила). Резултата е, че там се произвеждат половината от нужните зеленчуци и плодове. А ние внасяме домати и какво ли не още.

Темата стана забавна - някои прошляци изреваха за русофилска агитация, демокрация и т.н. Вместо да извадят очи - изписаха вежди. :lol:

И това ти го обяснявам вече цял ден и ти го доказвам с факти. Благодарение на тъпаци като теб, на които все някой друг (и този друг все е предимно Русия и някакъв тамошен комунизъм) им е виновен, сте на този хал.

По-нагоре в темата ти се оплакваше, че бизнеса ти върви надолу (или се бъркам).

Моя хал не съм го коментирал тука.

Виждат ми се силно завишени 450 000 хиляди. Питай морския колко имота има по морето - то верно че е бетонирано цялото.
Спори с българския посланик в Русия Бойко Коцев, а не с мен. Щом е български посланик, вероятно има по-точни данни в сравнение с твоите "виждания".

По-миналата година бяха към 300 000 (по памет)

По-нагоре в темата ти се оплакваше, че бизнеса ти върви надолу (или се бъркам).

Моя хал не съм го коментирал тука.

Нямам бизнес в България вече, сметнах, че приходите от него са малки и не си струват усилията. Работя предимно на рускоезичния пазар и не се оплаквам хич.

А хала ти не го коментирам, коментирах липсата на умствени напъни в твоите мозъчни гънки.

Я малко смях с една изцепка на Яценюка по ТВ - взето от чата на life news.

"Говорят только что по ТВЦ показали выступление Яценюка. Так вот, что родилось в его больном мозгу.
Он сказал, что Россия разработала новые военные технологии, которые делают российских солдат невидимыми.
Так и сказал, российские военные есть, но они невидимы.))) У кого ссылка будет - скиньте пожалуйста!!!"

----------------------------------
Яценюка казал по ТВ, че руснаците разработили нова военна технология, която правела руските войници невидимки.:-o

1945 пак са лъгали така и кво стана след 45 години (1990) нещата се сгромолясаха. :lol: :lol:

Сега кво правим СССР 2.0 или комунизъм 2.0 и чакаме нови 45 години да срутят ли? :lol: :lol:

Ама тоя път ще е по-бързо - на бас. :lol: :lol:

Няма устойчива система базирана на диктатура. Рано или късно се сгромолясва.

Освен в Чили където Пиночет дойде, разкара комунягите, управлява 15 години колкото да стабилизира държавата и после сдаде властта и пак се върнаха към демокрация.

Я малко смях с една изцепка на Яценюка по ТВ - взето от чата на life news.

"Говорят только что по ТВЦ показали выступление Яценюка. Так вот, что родилось в его больном мозгу.
Он сказал, что Россия разработала новые военные технологии, которые делают российских солдат невидимыми.
Так и сказал, российские военные есть, но они невидимы.))) У кого ссылка будет - скиньте пожалуйста!!!"

----------------------------------
Яценюка казал по ТВ, че руснаците разработили нова военна технология, която правела руските войници невидимки.:-o

Явно тази технология е стара - на нея се основават драсканиците на математика.

Имаше една технология преди много години, когато доста китайски войници станаха невидими, обаче за руски невидимки чувам за първи път :) Готини са им новите униформи и джаджи, спор няма, но чак пък невидими... Яйценюх нещо се е понанюхал.

Аааа, сетих се кой филм е гледал Яйценюха:

[video=youtube;TEDfTUccGWg]http://www.youtube.com/watch?v=TEDfTUccGWg[/video]

Явно тази технология е стара - на нея се основават драсканиците на математика.

На него все комунягите са му в акъла, във всеки пост по няколко пъти.:)
Като на Яценюката невидимките.:)

Нямам бизнес в България вече, сметнах, че приходите от него са малки и не си струват усилията. Работя предимно на рускоезичния пазар и не се оплаквам хич.

А хала ти не го коментирам, коментирах липсата на умствени напъни в твоите мозъчни гънки.

Няколко пъти съм го писал във форума, но за съжаление никой не го разбира. За богатството на една нация има 3 много важни фактора. Останалото е нюанси. Както можеш да се сетиш не съм ги измислил аз.

1. Върховенство на закона.

2. Неприкосновеност на частната собственост.

3. Лична изгода на индивида да развива бизнес.

Вече от там нататък почва нюансите. Но без тези трите няма устойчиво развитие и растеж. На комунизма, на СССР, на Русия, на нас в момента ни липсва върховенство на закона. Може да са ниски данъци, но липсва върховенство на закона.

Може да си пишеш квото искаш но няма богата и корумпирана страна.

Путин достатъчно направи да стабилизира Русия след пияндето Елцин, но му е време да си ходи по почина на Пиночет и да почне Русия да се нормализира. Но той не иска да го прави. И пързалката надолу ще е голяма.

Аз хубаво разводних темата. Ама да се върнем на нея.

И кво сега. Путин клекна.

Няма да има референдум, ще има избори. Дали ще му пуснат някой бонус, примерно пък да вземат да направят референдум. Да се види колко точно искат да ходят у Рашата. :lol: :lol: :lol:

Горе