AMOUN
Well-Known Member
Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Ооо за мен ще бъде истинско щастие такъв изтъкнат интелектуалец като теб, да ми обръща внимание цяла вечер в тази вече осрана / от теб предимно/ тема.
Та дай да видим ебачо на майки с какво разполагаш като арсенал, да не се изложиш?
И капацитета ти да видим, че нал иси много умен и всички ние за теб сме чукундури и какво беше там, че не ти помня тъпите руски лафове.
А тва да, това е другата лирична линия. Ако още не си натаралянкал достатъчно, то ще те подпомогна до някаква степен с допълнително ЕПМ.
Освен да си пишем 2-3 страници глупости, не виждам как да се изложиш повече от досегашното. Но не ми пречи до 22 MSK да те насърчавам в тази насока де.
Ооо за мен ще бъде истинско щастие такъв изтъкнат интелектуалец като теб, да ми обръща внимание цяла вечер в тази вече осрана / от теб предимно/ тема.
Та дай да видим ебачо на майки с какво разполагаш като арсенал, да не се изложиш?
И капацитета ти да видим, че нал иси много умен и всички ние за теб сме чукундури и какво беше там, че не ти помня тъпите руски лафове.