АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Съдейки по снимките ти, в твоя случай природата си го е казала директно :) Просто не й противореча.

Кои снимки бе бляд, ти си толкоз кьорав че не знам кво си видел, смешник

От: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

3. Кирил и Методи са "солунски братя", проповядвали във Великоморавия и Панония по византийска задача (разпространение на християнството). Глаголицата е свързана с Константин Кирил Философ. Кирилицата е следващ етап.

Тук не спорим за историята. Бъди коректен, ако обичаш - азбуката на която пишете не е византийска, а българска!

Кои снимки бе бляд, ти си толкоз кьорав че не знам кво си видел, смешник

Да не би габаритите на главата ти да са се намалили случайно? Не знаех, съжалявам. Сигурно е била неква аварийна ситуация.

Тук не спорим за историята. Бъди коректен, ако обичаш - азбуката на която пишете не е византийска, а българска!

Остави ме да се забавлявам с кефала и не ме занимавай с глупости, ако обичаш.

Фейлетон си е фейлетон. Най-малкото правеше некви новинарски сайтове и би трябвало да си наясно с това какво е фейлетон. Виж в речника, ако не си.

Остави ме да се забавлявам с кефала и не ме занимавай с глупости, ако обичаш.

Фейлетон си е фейлетон. Най-малкото правеше некви новинарски сайтове и би трябвало да си наясно с това какво е фейлетон. Виж в речника.

Знам какво е фейлетон, ти се забавлявай с другите, но аз понякога се дразня за някой малки подробности - и това би трябвало да го знаеш. :)

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

На мен ми е чудно дали ще си сменят никовете или ще се покрият като мишоци,всички русофоби,соросоиди,гербаджии,реформатори и шпилки(с обратна резба),които сега плюят и обиждат всички,които не харесват Ционизма,кръвопролитията по света под диктата на САЩ,и българските политици,които им целуват кръвожадните гъзове на янките!Защото крахът на САЩ идва скоро,може би до месеци,и след това финансирането и защитата на локалните им слуги ще изчезнат.С голям интерес чакам да чуя каква песен ще запеят тогава тези хора...:)

От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Да не би габаритите на главата ти да са се намалили случайно? Не знаех, съжалявам. Сигурно е била неква аварийна ситуация.

Знайш ли колко ми дреме за тебе, смешник
Пишеш агитации тука и се мислиш за голяма работа
Погледни действителността и се отрезви, че нямаш нищо с което да докажеш твойте теории на абсурда

Знам какво е фейлетон, ти се забавлявай с другите, но аз понякога се дразня за някой малки подробности - и това би трябвало да го знаеш. :)

Ми, обясних ти, че е" шеговита статия" на Михаил Задорнов (ако не знаеш кой е, съжалявам), написах, че е е фейлетон... какви подробности?

Тове не беше историческа статия. Това беше пародия над англосаксонското мислене. Не Задорнов не забелязва, че ви има, а западняците. Руснаците все още ви забелязват, гаранция. Дори са добронамерени към вас повечето.

Хахаха само на мен ли ми се струва, че колкото повече Путин си гледа кефа и не се поддава на западните манипулации, толкова повече се активизрат троловете по форуми и социалки? Освен това яко се набляга на грубости и обиди от тяхна страна ако си на друго мнение :)

Последно редактирано:

Не се карайте, ве!
До една седмица Луната ще бъде боядисана в червено. И тъй като програмата Аполо е отдавна в историята, изхарчвайки последните американски центове, преди Ал Кайда да нападне вероломно Ню Йорк, янките няма да могат да напишат върху червеното Кока-Кола с бяла боя.
Но от друга страна - пак до една седмица, мощта на САЩ ще се стовари с пълна сила върху комунистическите лидери и над цялата Русь, както и над Кремъл ще се развее гордо знамето на 50-те най-демократични щата.
Тогава да видим кой и как ще пише фейлетони!

Хахаха само на мен ли ми се струва, че колкото повече Путин си гледа кефа и не се поддава на западните манипулации, толкова повече се кативизрат троловете по форумаи и социалки? Освен това яко се банляга на грубости и обиди от тяхна страна ако си на друго мнение :)

Туй не мога да го чета, щото е писано от пиян бляд
Наздаровие пияници

Не се карайте, ве!
До една седмица Луната ще бъде боядисана в червено. И тъй като програмата Аполо е отдавна в историята, изхарчвайки последните американски центове, преди Ал Кайда да нападне вероломно Ню Йорк, янките няма да могат да напишат върху червеното Кока-Кола с бяла боя.
Но от друга страна - пак до една седмица, мощта на САЩ ще се стовари с пълна сила върху комунистическите лидери и над цялата Русь, както и над Кремъл ще се развее гордо знамето на 50-те най-демократични щата.
Тогава да видим кой и как ще пише фейлетони!
Еми ти го написа фейлетона, само трява са напием да му повярваме

Туй не мога да го чета, щото е писано от пиян бляд
Наздаровие пияници

Не, че нещо обаче словосъчетание: пиян бляд не съществува. Толкова сте тъпи амерканизираните подлоги, че не можете и една обида да измислите и напишете.

Политиката на щатите е да разплават конфликти и след това да продават / "подаряват" оръжие, а подаръка е срещу бъдеща експолатация на ресурсите на територията. Така направиха с Ирак, с Либия. Сега въоражават кюрдите в Ирак, като целта им явно е след време същите тези кюрди да ги ползват срещу Турция, ако не слуша.

По същия начин разпалиха и Украйна, целите са две:
1. Разполагане на ракетен щит в Украйна
2. Разграбване на залежите в Донбас

Относно този дето каза че САЩ скоро ще се разпаднат, зависи колко скоро имаш в предвид. Не виждам да се случи в близките 20-30 години, освен ако не се стигне до мащабен военен конфликт, което надявам се няма да се случи.

Украйна продължава да се самоубива напук на Русия. Хора явно не достигат - хунтата отново прати в бой момчетата от 72-ра бригада, които се бяха спасили от Южния Котел в Русия и тя после им предостави хуманитарен коридор през друг КПП, за да могат да се върнат по домовете си в Украйна.

Опълченците около Донецк вече сбраха близо 200 бройки бронетехника и съвсем сериозно готвят контранастъпление. Надявам се да стигнат до Киев и да пометат тази продажна и алчна паплач в Радата барабар с олигарсите.

Жириновски обича да плямпа напосоки и истински забавлява повечето от нас, но много често после се оказва, че е давал вярна информация. В случая абсолютно сериозно твърди, че Кремъл вече е взел решение за бъдещето на европейските държави, ако не се осъзнаят и продължават с простотиите:

[video=youtube;a8w1gwm7EzU]http://www.youtube.com/watch?v=a8w1gwm7EzU[/video]

ХАХАХХАХАХААХХАХА, човече това е бисер - знам, че си русофил ама ти направо ме уби! Да ти кажа малко защо САЩ не е вече хегемон, че да не пишеш глупости за напред! Явно искаш в 3 изречения, та ето ги моите 3! Нито е виновна Русия, нито нещо друго по-различно от късане на бретънуудската система - задлъжняването и печатането на нови хартийки срещу реални стоки именно това ги убива + факта, че и те вече нямат нищо общо с конституционалните си принципи! Вече свободата при тях е толкова ограничена, за сметка на все голямата държава, която си провежда чиста цоцалистическа политика от последните 50 години! От 2000 г. летят по хълма надолу без спирачки и единственото нещо, което все още ги държи е крехкият петродоларов стандарт - лошото, е че САЩ не са единствените, които правят мизерии и света е на летяща траектория за имплозия на фиатната парична система(всеки със злато/сребро и реални активи ще спечели, екстраполираме и към тези държави с реални активи и реални пари - та те ще спечелят)!

Да, всичко което казваш е вярно, аз просто имах предвид, че Русия помага за сриването на политическата им хегемония. А за икономическата то е ясно.

САЩ са си балонче. А Русия имат реална икономика и производсвто, както и ресурси. В дългосрочен план са 100 пъти по-добре от САЩ.

А иначе, да русофил съм. Но не от някакви измислени идеали или промивка на мозъка. Просто ми харесва като държава, като политика напоследък, харесват ми жените, в момента по-голямата част от доходите ми са благодарение на Русия. Така че...

Горе