АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Шефке пообразовай се по темата имаш акъл в главата си надявам се! Казах, че руснаците не са единствените както вие промитите мозъци си мислите - ако беше така разбирам, ама десетки хиляди души от различни народи са дали кръвта си! Или не е така?!

Що пък ''шефке''? И защо така грубо? Попитах те човешки, ти се държиш, като див селянин. Това, че и други народи са участвали в освобождаването ни, значи ли, че трябва да омаловажаваме участието на Русия? И като численост коя държава е дала най-много жертви? И пак не ми отговори: щом сме спрели арабската инвазия, защо няколко века по-късно падаме под турско робство и какво общо има едното с другото? Знаеш ли, не ми отговарай ако ще е пак с тоя просташки тон. И не съм русофил, но не мога да приема и това, което вие правите. Не виждам проблем в различните мнения по даден въпрос, но ако си преценил, че трябва да нагрубяваш някой само защото не мисли, като теб е признак на много лош манталитет. Жалко, че толкова се стараеш да звучиш компетентно, след като губиш уважението на опонентите.

Това ли е новата опорна точка, дай факти доказателства, не жълтини прочетени в американски лизашки медии??? Дай доказателство, за едно поне???
Нали освен икономист стана и историк???
Искам доказателства да видя, или да те разхождам аз да ви ги вадя???

Хах леле промивката е на макс - кажи ми честно ли мислиш, че Александър I с войската собственоръчно са изнесли турците?! Без нито един българин, румънец и т.н?

Що пък ''шефке''? И защо така грубо? Попитах те човешки, ти се държиш, като див селянин. Това, че и други народи са участвали в освобождаването ни, значи ли, че трябва да омаловажаваме участието на Русия? И като численост коя държава е дала най-много жертви? И пак не ми отговори: щом сме спрели арабската инвазия, защо няколко века по-късно падаме под турско робство и какво общо има едното с другото? Знаеш ли, не ми отговарай ако ще е пак с тоя просташки тон. И не съм русофил, но не мога да приема и това, което вие правите. Не виждам проблем в различните мнения по даден въпрос, но ако си преценил, че трябва да нагрубяваш някой само защото не мисли, като теб е признак на много лош манталитет. Жалко, че толкова се стараеш да звучиш компетентно, след като губиш уважението на опонентите.

Когато почнеш със сарказъм и ирония какво да правя?! Ти не четеш това ти е проблема - върни се още в началото и виж какво съм писал - Русия не е била единствената в тази война! Това казвам - не е ли вярно!?
Върни се още по назад Унито говори за някви чалми, аз писах че Хан Тервел е спрял Арабският Халифат още преди Русия да бъде дума! Това, че ти ми влизаш с турското робство, няма никаква връзка с това, което дадох на Уни! Това е друга тема!

Защото писах тези две неща, които и ти си си съгласна Уни реши да скочи по най-малоумният начин, който може се помисли ... Това, че не си знаят някои хора историята не е мой проблем ...

Просто ми писна от анти българщина и слагане Русия над всичко - както писах който си я обичка да пише в друг форум колко велика е! Аз съм българофил и си уважавам историята - тези, които не я уважават и не я помнят не усещат как биват манипулирани! Приемам чуждото мнение - но не приемам изкривяването на фактити! Да ми каже някой Русия ни е освободила и толкова без десетките хиляди жертви е именно такова изкривяване на фактите! Виж колко е грозно признават се, че ни спасили и до там - а че са дали кръвта си хиляди други(колкото и да ти е странно са участвали и 4 финалдски роти във войната - а с тях нямам нищо общо както с една Русия) не се говори и няма никво признаване?! - това било лъжа ако питаш един Уни ... Какво да ми е поведението на такова анти българско говорене?!

Последно редактирано:

Покажи ми един румънец де? Искам доказателства не празни приказки?
Аз не съм добър в историята, но ти явно и там си спец.
И не изпочавай думите ми да съм казал някъде, че българи не са участвали???????
Хах леле промивката е на макс - кажи ми честно ли мислиш, че Александър I с войската собственоръчно са изнесли турците?! Без нито един българин, румънец и т.н?

Аз не съм добър в историята, но ти явно и там си спец.
И не изпочавай думите ми да съм казал някъде, че българи не са участвали???????

Намери някой учебник ти по история - там пише или историческа книга за него период или дневници от войната! Както и в нета да напише за 10 секунди ще провери! Ти кво ДНК анализ на всеки от проялите кръв ли искаш? Но дай да не вярваме какво ти пиша или какво има в нета - предлагам ти друг вариант:
Предполагам, че в Първомай има учители по история - в толкова малък град предполагам всички се познавате, та отиваш и си я питаш ти даде на частно лекция за периода от Априлското въстание до подписването на Санстефанския мирен договор!

От: Re: От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Миналото не ме вълнува...
Знаеш ли Етиопия какво велико минало е имала, Персия? Гърция... Даже шибаните инки каква история са имали - а сега къде са?

Още повече ме е срам от това че едно време сме били нещо, а сега не струваме.

Да те погледнат сега дедите ти и да поклатят укорно глава цъкайки с език на прабългарски.. какви бяхме, а какви наследници имаме...
срамът ще е още по голям да го евна...

В момента ме е срам от това че думата българин е равна на цигани - негър.
При това дори и в собствената си страна сме такива.

Искам да съм китаец - бал съм ви в европейците гадни...

За това AMOUN вместо да се пеним трябва си вземаме уроци от руснаците какво означва политика и национален интерес. Добър или лош за света Путин е идеалния политик имащ топки да се противпоставя на всеки жеалещ да навреди на Русия.

Вмесот да го имате за пример напите политици се нагъзват на всеки...

Когато почнеш със сарказъм и ирония какво да правя?! Ти не четеш това ти е проблема - върни се още в началото и виж какво съм писал - Русия не е била единствената в тази война! Това казвам - не е ли вярно!?
Върни се още по назад Унито говори за някви чалми, аз писах че Хан Тервел е спрял Арабският Халифат още преди Русия да бъде дума! Това, че ти ми влизаш с турското робство, няма никаква връзка с това, което дадох на Уни! Това е друга тема!

Защото писах тези две неща, които и ти си си съгласна Уни реши да скочи по най-малоумният начин, който може се помисли ... Това, че не си знаят някои хора историята не е мой проблем ...

Просто ми писна от анти българщина и слагана русия над всичко - както писах който си я обичка да пише в друг форум колко велика е! Аз съм българофил и си уважавам историята - тези, които не я уважават и не я помнят не усещат как биват манипулирани! Приемам чуждото мнение - но не приемам изкривяването на фактити! Да ми каже някой Русия ни е освободила и толкова без десетките хиляди жертви е именно такова изкривяване на фактите! Виж колко е грозно признават се, че ни спасили и до там - а че са дали кръвта си хиляди други не се говори и няма никво признаване?! - това било лъжа ако питаш един Уни ... Какво да ми е поведението на такова анти българско говорене?!

Не е антибългарщина да уважаваш и други народи, въпреки, че вече признах, че не съм патриот - и то не за първи път в тоя форум. Пък признанието за нечий принос в дадено историческо събитие изобщо не значи да ги поставяш над своята държава. Аз не само не отричам, но и знам, че при освобождаването ни от турско робство са участвали и други народи, но най-многочислената войска е била руската - това беше, което исках да се знае и да не се отрича, понеже на по-късен етап сме били нейна колония 45 години, което е спряло икономическото ни развитие.
И пак не мога да се съглася, че понеже хан Тервел е спрял арабския халифат, това значи, че на по-късен етап в историята си не сме носили чалми в продължение на 5 века и можеше още да го правим. Прав си, че двете неща нямат нищо общо, но ти даде тоя пример.
Както и да е - имаме различни възгледи и това, според мен не е проблем, това обаче не ме прави русофил, нито пък теб, омразата към Русия - по-голям патриот. Все пак съгласи се, че е глупаво да нахълтвате, като вандали в тема, в която някакви хора си коментират културно и да нападате по безобразен начин. Съжалявам, че се разписах тук и оклепахме темата на човека с глупави нападки. Аз влизам тук по няколко пъти на ден - информирам се и си излизам - кое приемам за чиста монета е друг въпрос, но за теб не е задължително да го правиш, щом знаеш какво се обсъжда тук и то не ти е приятно.

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Така е но на путин не му пука за русия без путин, нещо като сталин 2014
Не хачу да ям картошки и всекидневно и сельодка на празник.

Когато зад теб стои огромна сила като русия е лесно да си топ тарикат.
Я да станесобственик на българия и да видим дали му стиска пак да е отворен с 20 танка и три кораба...

Както вие сте патриоти, така и другите са такива, дори и турците са си патриоти и в техните очи ние сме неблсгодсрни измекярчета.

Това е държавната политика, карат те да си патриот,за да си плащаш по лесно данъците.

/Но това че плащам като поп, не им пречи да ми вземат 500 лева за три дни в болница... А мангала да лежи безплатно месеци. Да ти пикая на държавата аз...

Никога няна да стана донор на органи, защото не искам добре гледания ми бъбрек да даде живот на мснгала грабил и изнасилвал баби по селата.

И без българи и румънци едва ли са щели да имат проблем. Интересно ми какво ще отговориш на nandibandi. Каот сме били толкова яки защо са ни го нацепили така добре и е стоял вътре цели 500 години? Или си корава или не си няма средно положение.

Тервел е разбил османците при Константунопол, но те не са очаквали нападение и се занимавали с обсадата на града. Нормално е армия попаднала между две други да бъде сразена.

От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Така е но на путин не му пука за русия без путин, нещо като сталин 2014
Не хачу да ям картошки и всекидневно и сельодка на празник.

Когато зад теб стои огромна сила като русия е лесно да си топ тарикат.
Я да станесобственик на българия и да видим дали му стиска пак да е отворен с 20 танка и три кораба...

20 танка и 3 кораба за по-малко от година могат да станта 2000 танка и 300 кораба. За 6 месеца може да се събере и въоръжи 200 000 армия. Всичко е въпрос на жеалние.

Не е антибългарщина да уважаваш и други народи, въпреки, че вече признах, че не съм патриот - и то не за първи път в тоя форум. Пък признанието за нечий принос в дадено историческо събитие изобщо не значи да ги поставяш над своята държава. Аз не само не отричам, но и знам, че при освобождаването ни от турско робство са участвали и други народи, но най-многочислената войска е била руската - това беше, което исках да се знае и да не се отрича, понеже на по-късен етап сме били нейна колония 45 години, което е спряло икономическото ни развитие.
И пак не мога да се съглася, че понеже хан Тервел е спрял арабския халифат, това значи, че на по-късен етап в историята си не сме носили чалми в продължение на 5 века и можеше още да го правим. Прав си, че двете неща нямат нищо общо, но ти даде тоя пример.
Както и да е - имаме различни възгледи и това, според мен не е проблем, това обаче не ме прави русофил, нито пък теб, омразата към Русия - по-голям патриот. Все пак съгласи се, че е глупаво да нахълтвате, като вандали в тема, в която някакви хора си коментират културно и да нападате по безобразен начин. Съжалявам, че се разписах тук и оклепахме темата на човека с глупави нападки. Аз влизам тук по няколко пъти на ден - информирам се и си излизам - кое приемам за чиста монета е друг въпрос, но за теб не е задължително да го правиш, щом знаеш какво се обсъжда тук и то не ти е приятно.

Не е разбира се - но слагането над България си е! Виждаш ли имаме сходство по темата с войната, изразих се културно и аргументирано уни ми скача със шриф супронайсет! Уни пише нещо за чалмите и спирането им аз пиша, че ние сме ги спрели преди векове и до там! Това ти и аз го приемаме, но други не го приемат и скачат като г-ци! Съгласен съм с осирането на тема на пълно! Да ме е страх вече да пиша каквото и да е различно за България или Русия, че тук ще те изкарат не знам си какъв!

Интересно ми е защо не си патриот или се базикаш?! Пиши на ЛС или каквото искаш да не разфлъдваме тема!

Чакам цял ден да видя кой какво колона от какви МПС-та е взривявал в Украйна ...

Бърни № 2.
Нито знаеш Първомай нито си бил тук, за да го обсъждаш, Първомай не е само град Първомай е община.
Това ли правите винаги когато няма какво да се каже?
Намери някой учебник ти по история - там пише или историческа книга за него период или дневници от войната! Както и в нета да напише за 10 секунди ще провери! Ти кво ДНК анализ на всеки от проялите кръв ли искаш? Но дай да не вярваме какво ти пиша или какво има в нета - предлагам ти друг вариант:
Предполагам, че в Първомай има учители по история - в толкова малък град предполагам всички се познавате, та отиваш и си я питаш ти даде на частно лекция за периода от Априлското въстание до подписването на Санстефанския мирен договор!

И без българи и румънци едва ли са щели да имат проблем. Интересно ми какво ще отговориш на nandibandi. Каот сме били толкова яки защо са ни го нацепили така добре и е стоял вътре цели 500 години? Или си корава или не си няма средно положение.

Тервел е разбил османците при Константунопол, но те не са очаквали нападение и се занимавали с обсадата на града. Нормално е армия попаднала между две други да бъде сразена.

Да и с хиляди сърби и без тях сигурно е нямало да има проблем както още нам си колко други, а можело и да имат проблем Русия и Османската Империя не е като да са водили много изтощителни войни без голям резултат! Това не променя факта, че хиляди са участвали и за всеки жертвал нещо в тази война трябва се засвидетелства нужното уважение - не само към едни това писах!

Смятай къв кеф да докажеш как сме били смазани от историята от турците Хвала! Да след златният век после идва византийско след това 2-ро Българско царство после близо 500 години търксо, после 3-то Българско царство после окупация и комунизъм - сега вече Република! Какво искаш ти правя анализ за 1300+ години история ли? Руснаците имат много добри учени та един от тях Кондратиев е описал циклчиността - за толкова векове и ние сме преминавали през цикли! Важното, е че за 1300 години има дума България и не сме останали в историята!

А не знам между кви две армии, като византийците остават без нищо! През него период Константионопол е бил в стопански упадък не е случайно, че биват смазани ...

Последно редактирано:

Бърни № 2.
Нито знаеш Първомай нито си бил тук, за да го обсъждаш, Първомай не е само град Първомай е община.
Това ли правите винаги когато няма какво да се каже?

Абе човече какво ти става!?! В цикъл ли си или какво!?!
Толкова ли е трудно да влезеш и напишеш тук:
https://www.google.bg/search?q=руск...умънци&rls=org.mozilla:en-US:official&spell=1

Какво съм казал за Първомай какво съм те обидил?! Да съм казал че си от село или цялата община е по-малка от някой голям квартал на някой град?! Какво толкова казах оправи се бе момче!!!
Като не знаеш и искаш се образоваш ти казах отиди на уроци или виж в нета! Имаш акъл в главата си действай - дадох ти две опции ти решиш се правиш на ощипана госпожица!

Това, че само ти не знаеш, че румънци са дали жертви и го правиш на проблем смятам усещаш колко говори за теб .... До сега 100 пъти щеше да провериш вместо да се излагаш като кифладжия!

От: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Амуне, мисля че си изтървал няколко 0 по линия на Руската военна мощ!

Re: От: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Амуне, мисля че си изтървал няколко 0 по линия на Руската военна мощ!

би ли ми пояснил?

От: Re: От: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

би ли ми пояснил?

От това, което съм чел за топ 10-те странни по линия техните военни бюджети и мощ! Страната предполагам, ще се появи с най-точното инфо като цифри!

Последно редактирано:

Аз не съм добър в историята,

Вземи се стегни. И румънци, и от много други народи са били в армията, която е воювала с Турция тогава.

Re: От: Re: От: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От това, което съм чел за топ 10-те странни по линия техните военни бюджети и мощ! Страната предполагам, ще се появи с най-точното инфо като цифри!

ма кога съм говорила за военната мощ на русия ма колежке мари?

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Спрете идиотската руска пропаганда.
Русия в момента нищо не печели, даже губи заради своята имперска политика.
Гледайте интереса на България, а руснаците нека да се правят на велики пред огледалото

Горе