За два дена това ли успя да измислиш? Да бе забравих, той вожда е народен човек, милиарди няма, каквото вземе го раздава на бедните. Самия факт, че до преди 2 дена скачахте с владко, като ощипани, а след този въпрос за 2 дена само ти се престраши да измислиш неква глупост е показателен.
Ти като верен последовател нормално да не вярваш, дай някой pdf пак да видим истината.
Колко е личното състояние на Путин - неколко десетки милиарда.Какъв е въпроса, че съм изпуснал?
Колко е личното състояние на Путин - неколко десетки милиарда.
Това, че Баце е крадец по някакъв начин оневинява ли Путин? Чакай, Путин не беше ли различен от Баце? Май, май, ще излязат от едно котилоКато сметнем, че състоянието на Баце е няколко милиарда, то в съотношение БВП на България към БВП на Русия, състоянието му в % от БВП е пъти повече от това на Путин.
Това, че Баце е крадец по някакъв начин оневинява ли Путин? Чакай, Путин не беше ли различен от Баце? Май, май, ще излязат от едно котило
Как ще обясниш строежът на огромната джамия в Москва и тържественото й откриване от Путин и Ердоган? Православието е просто инструмент в ръцете им, точно както е и исляма. Днес им е изгодно едно, утре друго.Аз не съм твърдял, че е различен. Просто за мен е най-малкото зло от всички. Подкрепям Русия най-вече заради моралните ценности и единствената останала все още що годе чиста вяра, която изповядва- Православното християнство. Аз лично лошо от братушките не съм видял, докато от янките, чрез аватарите им в управлението на държавата ни през последните години съм видял и виждам много... Иначе, котилото е едно и също- хищници. Но от хиена, до мечка... разликата е огромна.
Как ще обясниш строежът на огромната джамия в Москва и тържественото й откриване от Путин и Ердоган?
Вероятно, ако Борисов открие най-голямата джамия на Балканите в София и покани Ердоган на откриването й, въобще няма да смяташ така Колкото до "Кой уши байряка", айде не сравнявай наглото перчене на банда гащници със строежа на най-голямата джамия в Европа. Някак си е несъпоставимо.Ще го обясня като толерантност към другите религии, примесена с огромна доза вътршно федерационна политика и геополитика. И все пак тази толерантност е далеч далеч по-приемлива от "кой уши байряка" на турски, от даването на права на малцинствата за сметка на мнозинството и т.н...
Вероятно, ако Борисов открие най-голямата джамия на Балканите в София и покани Ердоган на откриването й, въобще няма да смяташ така Колкото до "Кой уши байряка", айде не сравнявай наглото перчене на банда гащници със строежа на най-голямата джамия в Европа. Някак си е несъпоставимо.
Т.е. да разбирам, че нямаш нищо против да се построи и огромна джамия в София, защото при 6 милиона население, ние имаме над един милион мюсюлмани? Колко население има Русия и какъв процент са мюсюлманите? Тия мултикулти глупости по какво се отличават от западните такива? Ей това е проблема:Интересна логика. При близо 10 млн. мюсюлмани граждани на РФ, такава огромна джамия в столицата им, която е 10+ пъти по-голяма от София, какъв е проблема? Защо никой не коментира строежа на джамията в Кьолн (най-голямата в Германия) примерно? От 5 г. я строят. И защо да се тръби, след като в Германия с пришълците мюсюлманите и те са към 10 млн. души. Нищо недерно не виждам и при двете държави.
Не е реставрация, а реконструкция и разширяване за близо 200 милиона долара. То по твоята логика, да вземем да реконструираме и тържествено да открием джамията в Карлово, а? Ей, това русофилията е точно същата психоза като русофобията - не може да разсъждавате трезво.
Аз се отнасям с разбиране към младите предприемачи - повечето имат проблеми дори с българския, така че е нормално да изпитват затруднения и с останалите славянски езици. Затова пускам видеото с превод на английски (май се изучава задължително в бг-училищата):